Nyheder fra HK


Mange penge

staten dømt til at efterbetale forsvarsansatte millioner

25. marts 2014  |  Stat  |  HK Forsvarets Landsklub

Moderniseringsstyrelsen standsede i 2012 forsvarets efterbetaling af pensionsbidrag til 1.400 ansatte. Nu har en højesteretsdommer afgjort, at HK'erne skal have deres penge. HK Stat, som rejste sagen, klandrer den statslige arbejdsgiver for at prøve at standse efterbetalingen, alene fordi den løb op i et stort millionbeløb.

Pension Retssager

Kvinder får ulovlige spørgsmål ved jobsamtalen

16. januar 2014

Kvinder får ulovlige spørgsmål ved jobsamtalen

Ligestilling Barsel

Nu skal medlemmet i centrum

28. oktober 2013

Kongres 2013 Politik HK medlemmer Job og uddannelse

A-kassen scorer pænt blandt de ledige

20. november 2013  |  A-kasse

Stemmer fra jobkøen

Advokathjælp en rigtig god ide

28. oktober 2013  |  Sydjylland

Lisbeth Bager benyttede sig af HK med succes.


 

Mest læste nyheder


Den perfekte linkedin-profil

04. juli 2014

Du følger sikkert allerede HK på Facebook, og måske har du endda mødt os i diskussioner på Twitter. Men når det kommer til jobsøgning og karriereudvikling, er der ingen sociale kanaler, der overgår Linkedin. 4.500 medlemmer i 2003 er blevet til mere en 300 mio. i dag.


Kom og grin med og af de kendte

21. august 2014

I HK Kommunal Hovedstaden indledes efterårssæsonen med store smil på læberne, når kendte komikere og skuespillere går på scenen ved to medlemsarrangementer.


Kommune dømt for diskrimination af gravid

15. juli 2014

For første gang nogensinde er en kvindelig elev blevet tilkendt erstatning, fordi elevens kommunale arbejdsgiver har afbrudt hendes uddannelse som følge af graviditet. Sønderborg Kommune skal betale 200.000 kroner til en 27-årig kontorelev. HK Kommunal betegner afgørelsen som banebrydende og som et vink med en vognstang om, at kommunerne skal tage ligestillingen ganske alvorligt.

Praktisk_elev Barsel Retssager Ligestilling Jura

Husk at blive betalt for dit overarbejde

14. august 2014

Langt fra alle HK/Privat-medlemmer får løn for deres overarbejde, selv om de har ret til det. De risikerer at gå glip af tusindvis af kroner.


Se, hvad de andre i staten får i løn

07. august 2014

I september vil HK-sektorerne Privat og Handel opfordre medlemmerne til at indberette deres løn til brug for HK’s lønstatistik 2014. Som HK Stat-medlem skal du ikke indberette, for det sørger din arbejdsgiver for i statistikværktøjet Lønoverblik.

Løn HK medlemmer

OK15: Fokus på dine udfordringer

20. august 2014

Er det vigtigst for dig at få mere i løn, eller vil du hellere have betalt din frokostpause? Vil du gerne have bedre muligheder for efteruddannelse eller er arbejdsmiljøet vigtigere?

OK15 HK Kommunal Overenskomst HK medlemmer

A-kassen tager temperaturen

29. juli 2014

Sidst i august kan du blive bedt om at vurdere servicen fra a-kassen. Din vurdering skal bruges til at gøre a-kassen endnu bedre.

A-kasse Ledig

Nyheder Se alle nyheder