HK.dk logo

23. september 2014

Tak for hjælpen

Tak for jeres besvarelser af vores store årlige medlemsundersøgelse. Næste år vil vi spørge jer igen, om det, vi gør nu, er det, I forventer, skriver HK's formand Kim Simonsen.

Tilfredse medlemmer, der er glade for at være en del af HK.

Det er ét af de mål, vi, som fagforening, gør alt for at nå.

Medlemmer, der føler, de får værdi for kontingentkronerne, og som føler, at et medlemskab af HK, forbedrer arbejdslivet og hjælper videre, når det er nødvendigt.

Men det er svært præcist at vide, hvad I tænker, og hvad I forlanger af en fagforening. Tiderne skifter, og det gør jeres ønsker også.

Derfor vælger vi hvert år at sende et omfattende spørgeskema ud til jer - og i år har 18.000 af jer taget jer tid til at svare.

Tak for det. Og tak for både den konstruktive kritik og for den ros, I har givet os.

Nogle af jeres svar er vi i særklasse glade for:

Det gælder for eksempel, når I vurderer vores juridiske rådgivning til at være helt i top. Juridisk rådgivning er sammen med overenskomsterne vores hjerteblod. Uden de to – ingen fagforening.

Vi er også glade for, og stolte over, at I år for år bliver en lille smule mere tilfredse med HK. At I vurderer, at vi hvert år gør det et lille nøk bedre, og at lidt flere af jer får jeres forventninger opfyldt.

Men vi er også taknemmelige for, at I fortæller os, hvordan vi kan gøre jer endnu mere tilfredse med jeres medlemskab.

I fortæller os, at I gerne ser, at HK i endnu højere grad sætter fokus på arbejdsmiljøet. Ikke nødvendigvis dét, der kan forbedres med et hæve-sænkebord eller en mousetrapper. I vil gerne, at vi sætter fokus på den gode arbejdsplads.

I ønsker også, at vi i endnu højere grad sætter uddannelse og kompetenceudvikling i centrum.

I efterspørger fællesskaber om jeres forskellige fag, og I ønsker at jeres fagforening formidler job.

Alt det lytter vi til. Jeres svar giver os mulighed for at justere vores arbejde, så vi kan leve op til forventningerne.

Om kort tid søsætter vi HK’s nye Jobbørs, og det kommende år vil vi sætte ekstra fokus på den gode arbejdsplads og medarbejdernes trivsel i arbejdslivet.

Vi står parat med digitale løsninger, som faglige netværk, og vi forbedrer og tilpasser løbende vores karriererådgivning og kurser.

Mere end 240.000 har valgt at indløse medlemskab hos HK, og næste år vil vi spørge jer igen, om det, vi gør nu, er det, I forventer.

Jeres svar er værdifulde for os. Hvert år. Tak for hjælpen.

Medlemsdemokrati HK-medlemmer

Bloggere

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk