HK.dk logo

01. juli 2016

Nyd den ferie, som dine oldeforældre kæmpede for

En sommerhilsen med et tilbageblik, en tak og et kig frem mod de kommende overenskomstforhandlinger.

 

Vi er gået ind i den store feriemåned, og jeg vil ønske dig en god og energigivende sommerferie. 
Sommerferie er en ret, vi har haft siden 30'erne, fordi vores bedsteforældre og oldeforældre kæmpede for mange af de rettigheder, vi i dag har, og som ofte i vores moderne samfund opfattes som en selvfølgelighed. 

Sommerferien var tænkt som en lidt længere rekreativ pause i vores travle hverdag, så vi kunne samle kræfter til igen at tage fat på arbejdet.
Vi samler kræfter i sommerferien for vores egen og vores nærmestes skyld. Det bliver også vigtigt at have energi til at rulle ærmerne op og tage fat på de kommende overenskomstforhandlinger. 

Tak for din hjælp med OK 17-postkortet
Allerede på nuværende tidspunkt har du sikkert allerede, sammen med rigtig mange andre, tilkendegivet, hvad der er vigtigt for lige netop dig i dit arbejdsliv, ved at udfylde OK 17-postkortet, enten elektronisk eller personligt, da vi var ude og besøge dig på din arbejdsplads. 

Lige nu sidder vi og sorterer dem i emner, og umiddelbart efter sommerferien er vi klar med HK Privats bud på, hvad der er vigtigt for vore medlemmer i de kommende overenskomstforhandlinger.
Ingen tvivl om, at arbejdsgiverne er meget opmærksomme på, at det oplæg, vi kommer med til forhandlingerne, er formet af vore medlemmer. 

 

Din indsats har været med til at give os et stærkt mandat ved forhandlingsbordet, et mandat det vil være vanskeligt at komme uden om. 
Tusind tak for din uvurderlige hjælp.

Med disse ord ønsker vi dig en god og solrig sommerferie med mange dejlige oplevelser, hvor du end tilbringer den. 
GOD SOMMER!

 
OK2017 Ferie

Henny Fiskbæk

Formand

HK Privat Sydjylland

Jeg har et broget CV med to erhvervsuddannelser og mange forskellige job i hotelbranchen, spedition og fagforening. Jeg brænder for, at ansatte skal have ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Det er ikke nogen selvfølge, har jeg lært gennem et langt arbejdsliv. Derfor er det pejlemærket for mit politiske virke i HK Privat Sydjylland.

Stop med at følge

  Følg denne blog via RSS-feed

Tidligere blogindlæg

Bloggere

Log ind som medlem