HK.dk logo

10. oktober 2016

Sydjyderne vægter arbejdsmiljøet højt

HK Privat Sydjyllands formand gør status over de mange postkort, hun har fået fra medlemmer med forslag til, hvad HK skal kæmpe for i de kommende overenskomstforhandlinger.


Kære medlemmer,

I har sendt rigtigt mange postkort til mig. Ja, over 1000 svar har jeg modtaget på de postkort, som HK Privat Sydjylland har delt ud på sydjyske arbejdspladser.

I har fortalt mig, hvad der er vigtigt i jeres arbejdsliv, og hvor I godt kunne tænke jer bedre forhold. Det er jeg rigtigt glad for. Det betyder at I har klædt mig godt på til næste uge, hvor jeg skal til København og fremlægge HK Privat Sydjyllands ønsker til de kommende overenskomstforhandlinger.

Noget, der slår mig, når jeg læser de mange besvarelser igennem, er, at det er arbejdsmiljøet, der virkelig betyder noget for jer. Lønnen er selvfølgelig også vigtig, men det betyder mere, at arbejdspladsen er et rart sted at være.

Det handler både om psykisk arbejdsmiljø, sikkerhed og fornuftige arbejdstider. Her i Sydjylland har vi mange virksomheder hvor der arbejdes i holdskift, og her giver mange af jer udtryk for, at I ønsker jer større indflydelse på arbejdstiden. Især færre timer, seniorordninger og genetillæg står på ønskesedlen.

Det tager jeg med til København.

Jeg tager også ønsker fra de mange sydjyske fædre med. I efterspørger blandt andet bedre barselsmuligheder til mænd og bedre mulighed for at tage barnets anden sygedag. Jeg er helt enig i, at det er nødvendigt, hvis vi skal skabe mere lighed på arbejdsmarkedet.

Så tak for de mange gode input – jeg glæder mig til at repræsentere jer ved overenskomstforhandlingerne.

Arbejdsmiljø Overenskomst Arbejdstid

Henny Fiskbæk

Formand

HK Privat Sydjylland

Jeg har et broget CV med to erhvervsuddannelser og mange forskellige job i hotelbranchen, spedition og fagforening. Jeg brænder for, at ansatte skal have ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Det er ikke nogen selvfølge, har jeg lært gennem et langt arbejdsliv. Derfor er det pejlemærket for mit politiske virke i HK Privat Sydjylland.

Stop med at følge

  Følg denne blog via RSS-feed

Tidligere blogindlæg

Bloggere

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk