Skærmbillede med SKAT's logo
 
Vi er meget tilfredse med den samlede genopretningspakke for SKAT og dens plads i Finansloven.
 
Kontrol- og indsatsaftalen er et stort skridt i den rigtige retning. Og det er fornuftigt, at toldområdet også prioriteres særskilt.
 
Nu skal genopretningen i gang, og rekrutteringen skal prioriteres.
 
Vi bakker op om skatteministerens og de politiske partiers store indsats, og HK er klar til at bidrage på alle måder. Nu skal vi i arbejdstøjet.
 
I HK MidtVest har vi tidligere hjulpet SKAT i rekrutteringen af medarbejdere gennem HK JobBørs og er klar til at gøre det igen.
 
Siden januar 2015 har medlemmer af HK MidtVest, der søger efter et nyt job, og arbejdsgivere i det midt- og vestjyske kunnet få hjælp til at komme i kontakt med hinanden gennem HK JobBørs.
 
Som HK-medlem kan du lægge dit CV ind på HK’s jobportal, og så holder vi øje med jobmulighederne og foreslår dig som kandidat, når en arbejdsgiver henvender sig til os med et job, der passer til dine ønsker og kvalifikationer.
 
Og som virksomhed kan du fortælle os, hvad din nye medarbejder skal kunne, og hvor mange kandidater, du gerne vil have til samtale om jobbet. Så hjælper vi helt gratis med at finde kvalificerede kandidater.
 
Gennem HK JobBørs har HK MidtVest således været med til at finde kvalificerede kandidater til SKAT i både Ringkøbing og Herning – vi var eksempelvis med, da SKAT i Ringkøbing holdt åbent hus i foråret 2016, hvor mange interesserede medlemmer mødte frem for at høre om jobmulighederne.
 
Og vi har både i 2016 og i 2017 afviklet flere medlemsarrangementer, hvor medlemmerne har kunnet høre om de mange nye arbejdspladser, der bliver inden for det statslige område i Midt- og Vestjylland, herunder hos SKAT, der har holdt oplæg og fortalt om mulighederne.
 
Nu handler det om at få skabt et velfungerende SKAT til fordel for både medarbejdere og skatteborgere – og hvis vi kan bidrage, står vi gerne til rådighed.