HK.dk logo

12. september 2017

Mange har ønsker til overenskomst 2018

Giv dine input til overenskomst 2018

Der sidder et stort smil på mit ansigt lige nu. I sidste uge tog vi hul på indsamlingen af ønsker til den kommende overenskomst, der skal forhandles til foråret. Der er fuld fokus på opgaven i hos HK klubberne i kommunerne og regionen, hvor mange medlemmer aktivt tager del.  Alene efter den første uges indsats har vi modtaget flere end 400 ønsker til den kommende overenskomst. Det er flot, og jeg ser frem til endnu flere postkort i denne uge.

På de postkort, der allerede er kommet ind, har mange medlemmer givet udtryk for, at det kunne være interessant at arbejde med en fritvalgsordning, som man kender det fra de private overenskomster, hvor man som ansat selv kan vælge hvad en procentdel af lønnen skal gå til, typisk mere pension eller flere fridage.

Mange giver også udtryk for, at kompetencefonden er vigtig, og at uddannelse skal prioriteres.

Endelig er der mange, som pointerer, at goder, der allerede er i overenskomsten bevares: den betalte frokostpause er vigtig, og det er seniorordning også. Omsorgsdage, men gerne for alle, og så nævnes fleksibilitet på arbejdstiden også som noget, der prioriteres højt.

Har du endnu ikke fortalt, hvad du ønsker dig? 

Så vil jeg opfordre dig til at gøre det. Jo flere medlemmer, der ønsker, jo bedre et billede får vi i HK af, hvad der betyder mest i hverdagen på jobbet. Det er netop, hvad overenskomsten handler om: Dit og kollegernes arbejdsliv. Det er dig, der kender netop din hverdag bedst. Derfor er det vigtigt, at du fortæller os, hvad du sætter pris på i dit arbejdsliv, hvad du godt kunne tænke dig i dit arbejdsliv og ikke mindst, hvad der er vigtigt for dig i dit arbejdsliv. 

Send dine ønsker til os her (Linket er forældet) 

Overenskomstforhandlingerne går i gang til foråret. Du kan læse mere om processen frem mod en ny overenskomst her: hk.dk/ok18

OK18 Overenskomst

Bloggere

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk