HK.dk logo

05. december 2017

Julehilsen

Nu er julen pludselig tæt på, og vi skal nå en masse i de næste uger, både på arbejde og i privaten. Det er også tid til en varm julehilsen

Kære Medlem

Vi nærmer os med hastige skridt den søde juletid samt det nye år 2018

Jeg vil derfor ønske dig og dine kære en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Jeg vil også endnu en gang takke for alle de input vi har modtaget til overenskomsten 2018, som alle er blevet læst og indgår i de krav vi i HK Kommunal har stillet til de kommende forhandlinger.

For 3. år i træk var HK Kommunal Sydjylland repræsenteret ved kåringerne af årets bedste kolleger, denne gang ved Vivi Appel, der er ansat ved dagplejen i Aabenraa Kommune. Vivi blev kåret til Danmarks mest engagerede kollega – Stort tillykke og tak til de kolleger, der hvert år indstiller en god kollega til en pris. Bliv endelig ved med det – for dét er god Kollegakarma.

Jeg vil også takke for alle de gode snakke og ikke mindst den imødekommenhed, jeg altid møder, når jeg deltager i lokale generalforsamlinger, fyraftensmøder eller aktiviteter på arbejdspladserne. Jeg ser frem til at møde jer igen i 2018.

Med venlig julehilsen

Lene Roed

Kommunal

Lene Roed

Formand

HK Kommunal Sydjylland

Jeg er optaget af det velfærdssamfund, som HK Kommunal Sydjylland er en del af og bidrager til, og det vil mine blogindlæg bære præg af. Mit fokus er på medlemmerne, tillidsrepræsentanterne og arbejdsmiljørepræsentanterne – og kompetenceudvikling og et godt arbejdsmiljø står højt på min dagsorden.

Stop med at følge

  Følg denne blog via RSS-feed

Tidligere blogindlæg

Bloggere

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk