HK.dk logo

29. juni 2015

Tillykke med valget

Valg 2015: Efter sådan en valggyser er det på sin plads at ønske Lars Løkke Rasmussen tillykke med valget.

Nu hvor det borgerlige puslespil er lagt, og en regering kommer på plads, er fagbevægelsen klar til at tage imod den invitation til samarbejde, som Lars Løkke kom med før valget. Her understregede han, hvor stor betydning det har med gode trepartsforhandlinger.

Det er vi naturligvis enige med ham i.

Vi vil derfor gå positivt ind i trepartsforhandlinger, som på både kort og langt sigt skal styrke Danmark. Dagsordenen til trepartsforhandlingerne bør bl. a. handle om hurtigere optjening af dagpengeretten, mere uddannelse, mere vækst og endelig bekæmpelse af løndumping.

Historiefortællingen viser, at når vi i Danmark lykkes med trepartsforhandlingerne, så skaber vi grobund for vækst og fremgang. Den tidligere SR-regering har ført Danmark ud af krisen med brede forlig og nødvendige reformer. Den linje bør en ny borgerlig regering fortsætte.
Som altid var der mange løfter under valgkampen.

Nu er tiden kommet til, at vi trækker i arbejdstøjet. Om det er blå eller rød stue, der sidder på regeringsmagten, har ingen indflydelse på vores lyst til at indgå aftaler, der sikrer vores medlemmer et godt arbejde med en fornuftig løn og gode udviklingsmuligheder. Held og lykke med den nye regering.

Vi sidder klar ved telefonen og ser frem til at være en del af løsningen på en fortsat udvikling af den vækst, der er skabt i Danmark.

Arbejdsmarked
Martin Rasmussen - HK fagforening

Martin Rasmussen

Næstformand

HK Danmark

Mit faglige hjerte banker for arbejdsmiljø, beskæftigelse, ligestilling og de unge. 

Jeg kæmper hver dag for at sikre, at vi forebygger det dårlige arbejdsmiljø, at vi sætter alt ind på at bekæmpe stress, og at alle har ret til at komme på arbejde uden at blive chikaneret. 

Jeg kæmper for ligeløn, for vores kvindelige medlemmer tjener i gennemsnit 15% mindre end deres mandlige kolleger. Vi er nået langt med ligestillingen, men slet ikke nok. 

For mig er uddannelse og karriererådgivning vigtige nøgleord, så vi hele tiden kan hjælpe vores medlemmer videre i deres jobliv. Og vi skal gøre en særlig indsats for dem, der gerne vil have et fleksjob. De skal have det antal timer, de kan holde til at arbejde. Og selvfølgelig en ordentlig løn for det.

Sidst, men ikke mindst brænder mit hjerte for de unge. Jeg kom selv ind i HK via HK Ungdom. Jeg nyder at se vores unge talenter vokse, se dem organisere elever i HK og glæder mig til de skaber fremtidens HK.
 
Det er bare noget at det, du vil kunne læse om på min blog. 

God fornøjelse med læsningen. 

Stop med at følge

  Følg denne blog via RSS-feed

Tidligere blogindlæg

Bloggere

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk