Ring til HK's fagforening

Når du har spørgsmål til ansættelsesvilkår, kontingent, medlemskab samt samtaler i Job og vejledning

7011 4545

Fredag 8.00-16.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag Lukket
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00

Skal vi ringe dig op?

Bestil et opkald, så ringer vi til dig i det ønskede tidsrum

Bestil opkald

Ring til HK's a-kasse

Når du har spørgsmål til dagpenge, feriedagpenge, efterløn, jobsøgning i EØS og selvstændig virksomhed

7010 6789

Fredag 8.00-16.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag Lukket
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00

Skal vi ringe dig op?

Bestil et opkald, så ringer vi til dig i det ønskede tidsrum

Bestil opkald

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os

Oplever du tekniske problemer med hjemmesiden ring: 4437 1563 - åben: 6.00-24.00

HK.dk logo

30. juni 2015

Sommerhilsen til kommunale og regionale medlemmer

Sommerhave og hygge

Endelig .. er sommeren kommet til Danmark, skønt at skrive en sommerhilsen med solen skinnende ind af vinduet. 

Jeg vil ønske jer alle en dejlig sommer med et herligt sommervejr, masser af gode oplevelser sammen med familie, børn og gode venner. Det har for det meste været et vådt og koldt forår, hvor dagene til udendørs hygge har været lidt begrænset. Jeg håber det vender nu og alle I får den tiltrængte varme med masser af solvitaminer.

Det er ikke kun vejret der har været en udfordring i første del af året, det har også været en periode, der har budt på mange faglige udfordringer herunder besparelsesrunder og et presset arbejdsmiljø. Som det politisk ser ud lige nu – kan jeg være bekymret for det ikke bliver bedre, måske endda værre. Det vil kun tiden vise.

For HK Kommunal Midt har det igen været en aktiv periode for vores tillidsvalgte og vores medlemmer. Vi har besøgt mange af jeres arbejdspladser, talt med mange både medlemmer og kommende medlemmer, hørt om hverdagens udfordringer, men også hørt de gode historier fra hverdagen, som der da heldigvis er mange af. Samtidig med vores besøg har vi indmeldt flere nye medlemmer, velkommen til jer i HK Kommunal Midt.

Det at komme ud til jer på jeres arbejdspladser er noget ganske særligt, og en opgave vi prioriterer højt. I første del af året har vi besøgt rigtig mange af vores medlemmer i udvalgte kommuner og dele af regionen. Vores OK15 kampagne var noget helt særligt og en stor succes. I forbindelse med kampagnen ”God Kollega Karma” har vi være rundt til næsten alle vores arbejdsmiljørepræsentanter. Vores besøg stopper ikke her, vi har prioriteret flere besøg i sidste halvdel af året, hvor vi blandt andet sætter fokus på beskæftigelsesområdet.

Den røde tråd i det faglige arbejde er vigtig, derfor er jeg stadig klar på et besøg i de lokale klubbestyrelser. En lokal snak om jeres forventninger til HK Kommunal Midt. Dialogen er inspirerende for mig som sektorformand og jeg kan samtidig stille lidt forventninger til jer som klub.

Årets Tillidsrepræsentant – vi har i Sektorbestyrelsen besluttet, at vi gentager vores ”kampagne”. Opfordringen til at indstille en kandidat kommer ud til de tillidsvalgte via TS-net – med opfordring til at videresende min henvendelse samtidig kommer den på hjemmesiden og i Nyhedsbrevet. Det at være tillidsrepræsentant kræver ofte mandsmod og kvindehjerte, for HK Kommunal Midt og for jer som medlemmer har den funktion en meget stor værdi.

Efter sommerferien kommer der alt andet lige nye elever på de fleste arbejdspladser, jeg håber I vil ta’ god imod de ”unge” mennesker og introducere dem til elevklubben og orientere dem om betydningen af et medlemskab HK Kommunal Midt. ”Sammen er du stærkere”.

Det bliver et spændende efterår i HK Kommunal Midt – vi byder ind til flere aktiviteter både for medlemmer og tillidsvalgte, så hold øje med indbakken.

Min opfordring til jer skal lyde: Hold ferie – helt uden arbejde….

Nyd sommeren i Danmark eller i udlandet – hvor ferien nu bringer jer hen. Pas på jer selv og på hinanden. Kom frisk tilbage til et spændende efterår.

Mange sommerhilsner

Pia Tørving
Sektorformand HK Kommunal Midt
Ferie
Pia Tørving - HK fagforening

Pia Tørving

Formand

HK Midt

Som formand for HK Midt er mit mål at skabe et godt arbejdsmarked med gode vilkår for medlemmerne på Fyn og i Fredericia. Min blog vil omhandle emner som jeg finder relevante i den forbindelse.

God læselyst.

Stop med at følge

  Følg denne blog via RSS-feed

Tidligere blogindlæg

Bloggere

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk