MitID virker ikke. Hvad gør jeg?
Så skal du kontakte supporten hos MitID, da HK desværre ikke kan hjælpe dig i den situation.
Få support hos MitID
Skal jeg altid logge ind med MitID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du lave din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge MitID?
Ja, det kan du godt.
Min HK-adgangskode virker ikke (er blevet låst)
Det er kun dig selv, der kan oprette en HK-adgangskode. Hvis din adgang er låst, skal du logge ind med MitID og herefter selv oprette din HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Jeg har glemt min HK-adgangskode
Log ind med MitID, hvorefter du kan oprette en ny HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Det er første gang, jeg logger på Mit HK
Så har du ikke en HK-adgangskode endnu. Du skal først logge ind med MitID, og herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Skal jeg altid logge ind med MitID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge mit MitID?
Ja, det kan du godt.
Jeg har tekniske problemer med at logge ind
Oplever du tekniske problemer med at logge ind, kan du ringe på: 4437 1563 i åbningstiden, som er 6.00-24.00
28. august 2015
Debatten om at flytte statslige arbejdspladser fra København blev hedere end den svigefulde danske sommer. Temperaturen steg, da Dansk Folkeparti kickstartede den politiske sæson med en liste over 12 navngivne styrelser, som partiet foreslår flyttet til ikke nærmere angivne adresser inden for en ikke kendt tidshorisont.
Hurtigt genlød medierne af kritik fra tillidsfolk. De talte om, at listen over arbejdspladser skaber utryghed, at den er uigennemtænkt, og at mange af de nævnte styrelser allerede har en stor del af deres medarbejdere uden for København. Fra andre kanter var der opbakning til idéen om at skaffe arbejdspladser til områder, der savner vækst. Opbakningen kom fra blandt andre medlemmer af HK Stat og borgmestre, der gerne ser nye arbejdspladser i deres kommuner.
Jeg var selv en af dem, medierne bad om en kommentar. Selvfølgelig fordi HK Stats medlemmer udgør en stor personalegruppe i staten. Jeg sagde blandt andet, at politikerne skaber usikkerhed om tusindvis af menneskers job- og boligsituation, når de sætter navn på arbejdspladser, de vil flytte rundt med, uden at have en gennemarbejdet plan.
Er HK Stat så imod udflytning af statslige arbejdspladser? NEJ, det er ikke vores opgave som landsdækkende fagforening at tage stilling til dette. Det er Folketingets ansvar, hvor statens arbejdspladser skal placeres. For os gælder det ikke alene om at forsvare arbejdspladser i hovedstadsområdet. Det handler om at forsvare vores medlemmer og deres jobs i hele landet. Til det hører at sikre medlemmerne de bedst mulige vilkår, hvis deres arbejdsplads flytter, og de skal vælge mellem at flytte med eller søge nyt arbejde.
Nu venter vi på den plan for udflytning, som Lars Løkke Rasmussen lover er klar, før Folketinget åbner. Med udsigt til måske omfattende forandringer inden længe bliver der brug for en tryghedsaftale, forhandlet mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Det er regeringens ansvar. Aftalen skal sikre ordentlige vilkår i forbindelse med forandringerne. Det er med den slags aftaler, HK Stat normalt forsøger at afbøde utryghed, når medlemmernes arbejdspladser bliver flyttet, centraliseret, omstruktureret eller lukket. Som det fx er sket i Skat, forsvaret og Statsforvaltningen.
Har vi ikke haft egentlige tryghedsaftaler, har vi kæmpet for, at flytninger og andre forandringer skete på den mest hensynsfulde måde gennem vilkårsforhandlinger, faglige sager, retssager med videre. Det vil vi gøre igen – uanset hvem der skal flyttes hvorfra og hvortil.
Formand
HK Stat
Log ind med MitID
Du kan altid bruge dit MitID til at logge ind på HK.dk. Hvis det er første gang du logger ind, skal du altid bruge dit MitID