HK.dk logo

23. oktober 2015

Ministeren må trække Moderniseringsstyrelsen op

I denne weekend stiller vi urene tilbage. Det betyder, at vi alle kan sove en time længere, eller bruge den til noget, vi ikke har nået. Hvis Finansministeren ikke ved, hvad han skal bruge den til, må jeg så give ham en god idé.

I forbindelse med præsentationen af regeringens udflytningsplan ’Bedre Balance’ lovede ministeren en ’tidlig og tydelig kommunikation’ og ’en åben proces. 

Nu er det 3 uger siden, og der er stadig larmende tavshed fra ministerens folk i Moderniseringsstyrelsen i forhold til at drøfte fælles generelle vilkår for medarbejderne, som er omfattet af planen. Uanset om de skal flytte med arbejdspladsen eller skal ud og være jobsøgende.

Hvis det lige er den ekstra time, som skal til, så er chancen der nu. Ministeren må bruge weekenden på at synkronisere Moderniseringsstyrelsen og trække den op, så den ikke bliver ved med at gå så langsomt. 

Allerede på mandag kan vi så forhåbentlig være kommet tættere på en afklaring af de mange spørgsmål, som rigtig mange statsansatte og deres familier tumler med i denne tid.
 
Så rent ud sagt. Hold nu op med det smøl, og lev op til tidlig og tydelig kommunikation i en åben proces. I HK Stat er vi stadig klar til dialog og forhandling.
 


Udflytning

Bloggere

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk