HK.dk logo

23. august 2016

Drop bortforklaringerne, skatteminister

Skatteminister Lauritzen har i Politiken meget travlt med at forberede os alle sammen på, at der alligevel ikke bliver noget af den storstilede investering i en genopretning af Skat, han selv talte varmt for så sent som i foråret. De politiske partier – inklusive hans eget – vil måske ikke være med til at betale regningen, jamrer Lauritzen. Og så er han bange for, at han ikke bliver populær på at rydde op i Skat. 

Læs på Politiken.dk: Minister: Man bliver jo ikke populær af at rydde op i Skat 

Det er noget af en bortforklaring, ministeren her kommer op med. Faktum er, at hele 72 procent af befolkningen ønsker, at Skat får flere resurser for at sikre, at borgere og virksomheder betaler den skat, de skal. Det viste fx en meningsmåling foretaget af Epinion for LO og FTF i 2015. 

Så klø bare på med den redningsplan, minister. Du kan blive regeringens mest populære, hvis det lykkes at få Skat op på lakridserne igen.


SKAT Politik

Bloggere

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk