HK.dk logo

23. januar 2017

Uddannelse her og der og alle vegne

Efter- og videreuddannelse til flere er et af HK/Privats vigtigste krav til overenskomstfornyelsen 2017. For en veluddannet arbejdsstyrke er nøglen til succes i de danske virksomheder.

Simon Tøgerns leder i HK/Privatbladet nr. 1 2017

Det kan godt være, at du tænker, at ”nu har vi snart hørt nok om al det der uddannelse - der må da også været andet, der betyder noget?!”
Og ja, der er meget andet, der også betyder noget: løn, arbejdstid, pension, feriefridage, tillidsmandsbestemmelser osv. osv.

Når vi i HK/Privat sætter uddannelsesspørgsmålet højt i alle sammenhænge, er det, fordi vi anser det for nøglen til at sikre såvel den enkelte som hele ”HK-standen” gode og ikke mindst varige job - samtidigt med at godt uddannede medarbejdere er nøglen til virksomhedernes produktivitet og indtjening.

I vejledningen af det enkelte medlem er vi optaget af, at vi bringer dig og kollegerne videre i ”uddannelsesjunglen”. Derfor udbygger vi Karrieretelefonen sammen med resten af HK. Det kan du læse om længere fremme i bladet. Og derfor udbygger HK/Privat løbende sine tilbud om faglige arrangementer og netværk til medlemmerne.

Vi er derudover fokuserede på, at de forskellige erhvervsskoler og akademier udbyder relevant uddannelse i en kvalitet og et omfang, som tilgodeser vores medlemmers behov. Derfor bruger vi mange kræfter på at være repræsenteret i alverdens bestyrelser og udvalg i hele skoleverdenen.
 
Og endelig er vi stålsatte på, at vi via overenskomsterne sikrer vore medlemmer frihed til mere betalt efter- og videreuddannelse - og at arbejdsgiverne via kompetencefondene bidrager til det, der retteligt kan betegnes som investeringer i deres virksomheders fremtid. Derfor har HK/Privat skubbet til, at spørgsmålet om mere efter- og videreuddannelse til flere er kommet helt i top på fagbevægelsens fælles overenskomstdagsorden.

OK2017 Uddannelse

Bloggere

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk