HK.dk logo

27. april 2017

33 30 44 60 er en god livline

Vi har i HK kraftigt opprioriteret vores rådgivning på kompetenceudvikling. Så det i dag er langt nemmere for dig at få råd og vejledning, både når du ønsker at udvikle dig fagligt, og når du søger et nyt job.

Simon Tøgerns leder i HK/Privatbladet nr. 4 2017

Karrieretelefonen er din livline. Du skal blot taste 33 30 44 60 mellem klokken 13 og 16 på alle hverdage.

Tilbuddet gælder både dig, der er usikker på, hvad det egentlig er, du skal kigge efter rent uddannelsesmæssigt, og dig, der har styr på det hele og måske bare sidder og mangler den sidste information for at komme videre. Du kan også sende et udkast til en jobansøgning eller dit cv for at få et professionelt øje til at kigge det igennem og give feedback.

Medarbejderne på Karrieretelefonen sidder der kun med det formål at hjælpe jer medlemmer. De ser det som deres fornemmeste opgave at rådgive dig om dit næste faglige skridt.

Der er ikke noget nyt i, at HK rådgiver medlemmerne. Men nu samler vi ekspertisen og kræfterne, så de kan fanges på ét direkte telefonnummer. Samtidig har vi styrket kvalifikationerne.

Overalt bliver der råbt op om, at vi i arbejdsstyrken skal udvikle vores kompetencer. I HK gør vi noget ved det. I vores nye overenskomster bliver uddannelsesindsatsen heldigvis styrket. Så det er vigtigt, du udnytter mulighederne for videreuddannelse. Men det kan være svært at få overblik. Et enkelt opkald kan hjælpe dig med at finde retning.

Karriereudvikling Uddannelse

Bloggere

Log ind som medlem