HK.dk logo

11. maj 2014

At gå i de rette træsko

Susannes træsko

Forleden mødte jeg ind på mit arbejde og fandt mine træsko stående oppe på kontorbordet. Det interessante i den fortælling kunne stoppe her, hvis der blot havde været tale om en ivrig rengøringsdame, der havde været grundig med gulvvasken. Det var ikke tilfældet.

Har du tænkt over, hvad der giver dig glæde hver dag til at tage den samme tur på vej til arbejde? Har du tænkt over, hvad der gør, at du næste dag møder op igen og glæder dig til at gøre dit bedste og skabe resultater?

Jeg har fundet min motivation – et par træsko. De fleste læsere vil sikkert tænke: "say what – træsko er vel bare træsko".

Men så læg mærke til fotoet.

De er fint pyntet med glitterlim, som mine kollegaer fik udleveret i forbindelse med et socialt arrangement. Af ukendte årsager blev det gemt og senere anvendt til at pynte MINE træsko – MINE laboratorietræsko, som benyttes til at løse vigtige – og til tider kedsommelige – forskningsopgaver på min arbejdsplads.

Jeg må sige, at jeg var en smule imponeret over kreativiteten. Men mest imponeret var jeg over, at en kollega havde sat sig for, at jeg skulle have arbejdspladsens sejeste laboratorietræsko.

For det er, hvad de her træsko er for mig.

Først og fremmest er de dog et symbol på, at jeg har arbejdspladsens sejeste kollegaer.

Det giver mig nok motivation til næste dag at møde op og glæde mig til at gøre mit bedste og skabe resultater.

Sammen med den kreative kollega – og sammen med alle de andre.

Nogle gange er det de små glæder, der betyder mest. Som et par laboratorietræsko, jeg har besluttet mig for ALDRIG at udskifte.

De er for mig blevet symbolet på min arbejdsglæde – og det der giver mig energi til at møde op dag efter dag og arbejde i verdens bedste fag – med verdens bedste kollegaer.

Organisering Arbejdsmiljø
Susanne Bahne Hansen - HK fagforening

Susanne Bahne Hansen

Formand

Dansk Laborant-Forening

Jeg er til daglig ansat som laborant hos Novozymes A/S i Bagsværd. Jeg har været laborant i mere end 10 år og blev valgt til formand for DL-F i 2012. Som formand er jeg frikøbt et par dage om ugen, og det er vigtigt for mig at være på jobbet resten af tiden, så jeg bevarer kontakten med faget og ved, hvad der rører sig.

Stop med at følge

  Følg denne blog via RSS-feed

Tidligere blogindlæg

Bloggere

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk