HK.dk logo

14. november 2013

Verdens bedste fag i forandring

Det har altid været sådan. Vores arbejdsopgaver og arbejdsplads forandrer sig. Spørgsmålet er bare, hvordan du og dit fag skal følge med?

Jeg modtager næsten dagligt online reklamer fra diverse laboratorieleverandører om nye produkter, favorable tilbud og invitationer til seminarer og kurser.

Der holdes årlige medarbejderudviklingssamtaler, hvor ens karriere og kompetenceudvikling sættes under en lup.

Vores arbejdspladser og medarbejderinddragelsen har dog svingende kvaliteter, når det drejer sig om reelle aktioner på kompetenceudvikling og tid til at vende kikkerten mod nye horisonter.

Ens arbejdsplads kræver forandringsorienterede medarbejdere. I praksis ofte ført ud som "top-down" beslutninger, hvor den forandringsorienterede medarbejder sjældent inddrages, før man anvises ens nye laboratorieplads.

I Dansk Laborant-Forening taler vi meget om, hvordan vi kan understøtte et fag i forandring.

Vi skal starte et sted. Et sted at starte er her – med en blog om faget, videnskab, uddannelsespolitik og et komplekst arbejdsliv. Om nye teknisk-faglige tiltag og trends inden for faget.

Og om fagets indhold og udviklingstendenser – for og om dig.

Susanne Bahne Hansen - HK fagforening

Susanne Bahne Hansen

Formand

Dansk Laborant-Forening

Jeg er til daglig ansat som laborant hos Novozymes A/S i Bagsværd. Jeg har været laborant i mere end 10 år og blev valgt til formand for DL-F i 2012. Som formand er jeg frikøbt et par dage om ugen, og det er vigtigt for mig at være på jobbet resten af tiden, så jeg bevarer kontakten med faget og ved, hvad der rører sig.

Stop med at følge

  Følg denne blog via RSS-feed

Tidligere blogindlæg

Bloggere

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk