Om Fag & Fremtid 2016

Fag & Fremtid 2016 er fjerde udgave af HK Kommunals konference, der tidligere har været i forbi både København og Nyborg. Nu er turen kommet til Aarhus.

Konferencen er for alle faggrupper i HK Kommunal, og derfor afspejler programmet også den palet af de mange forskellige arbejdsområder og opgaver, som HK’ere er beskæftiget med. Der vil på konferencen være oplæg, som er relevante uanset hvilket arbejdsområde du arbejder med.

I år er det overordnede tema ”Fremtidens arbejdsplads med robotter, nye teknologier og digitale værktøjer”, hvor der vil være fire oplæg fælles for alle deltagere.
Dertil kommer over 40 oplæg og workshops, hvor du kan vælge netop dem, der virker relevante i forhold til dine opgaver og interesser.

Kort sagt består Fag & Fremtid af et fællestema, som kigger ind i fremtiden. Men dertil er konferencen at betragte som en kæmpe pool af faglige oplæg, hvor du kan kravle op på 3-meter-vippen, tage det store spring og dykke ned i dit fag.

Om aftenen, efter en to-retters menu, arrangerer vi ”Aarhus by Night”, hvor du kan vælge mellem fem forskellige besøg, der alle vil byde på en helt særlig kulturel oplevelse – inden alle vender tilbage til Scandinavian Congress Center til drink, hygge og musikalsk underholdning, der nok skal vække minder og jubel. Vi får nemlig besøg af Tøsedrengene v/ Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen.