HK.dk logo
D2292217836

TILBAGE TIL KALENDER

Enabling Office 365 Services (70-347)

Online

30. december 2023

På kurset lærer du at sætte Office 365-løsninger op fra bunden – både som rene cloud-løsninger og som hybrid-løsninger, hvor I kører nogle ting på lokale servere.

Se hele beskrivelsen

Tidspunkt: Online
Status Ledige pladser
Kursusnummer: 0795-18-02
Adresse: Online

Cloudløsninger vinder større og større indpas, og kurset er derfor oplagt for dig, der er IT-supporter, og som gerne vil have indsigt i denne type løsninger – både hvis dit firma vælger at gå cloud-vejen eller hvis du skifter job.

Dette videokursus gennemgår mange af emnerne til Microsoft eksamen 70-347: Enabling Office 365 Services.
Man vil gennem kurset oprette en ny organisation i Office 365 og aktivere mange af de services, der følger med Office 365. Det drejer sig bl.a. om:

1. Planning and provisioning Office 365
2. Managing Office 365 users and groups
3. Configuring client connectivity to Microsoft Office 365
4. Planning and configuring directory synchronization
5. Planning and deploying Office 365 ProPlus
6. Planning and managing Exchange Online recipients and permissions, and configuring Exchange Online services
8. Planning and deploying Skype for Business Online
9. Planning and configuring SharePoint Online
10. Planning and configuring a Office 365 collaboration solution
11. Planning and configuring rights management and compliance
12. Planning and configuring identity federation

Ved at følge dette kursus og ved at udføre de planlagte øvelser vil du være godt på vej til at kunne bestå testen til 70-347. Dette kræver dog en indsats og yderligere læsning i forhold til, hvad der bliver præsenteret på kurset. Der vil være links til yderligere information under hvert modul.

Målgruppe
Kurset er målrettet folk, der til dagligt arbejder som IT-supportere eller IT-administratorer. Selv om du som IT-supporter ikke altid selv skal sætte Office 365-løsninger op, er det en stor fordel at have viden om opsætningen af løsningen.

Selv om det ikke er en forudsætning, vil det være en fordel af have en vis viden om Microsoft Active Directory samt alm. bruger-administrationserfaring. Kurset vil kunne klares at de fleste med almindelig viden inden for IT-support.

Underviser
Underviser på kurset er Michael Rytoft Hansen, der har arbejdet som certificeret Microsoft-underviser og konsulent inden for Active Directory, system center og cloud-løsninger i 24 år.

Tidsforbrug
Kurserne er bygget op om materiale, som det normalt vil tage 5 almindelige kursusdage at gennemgå. Her får du i stedet tingene opdelt i +20 video-moduler på hver 30-60 minutter. Dertil kommer en række øvelser og tests undervejs.

Kurset benytter en Trial udgave af Office 365, som har en gyldighedsperiode på 30 dage. Det vil derfor være en god ide at gennemføre kurset inden for den periode.

Videoundervisningen foregår på dansk, men de tilhørende PowerPoints, undervisningsmateriale og multiple choice-tests er på engelsk.

Da Microsoft ændrer på Office 365 løbende, kan der være emner der bliver gennemgået som enten ser anderledes ud, end det der er vist, eller helt forsvinder. Ligeledes kan der blive tilføjet funktioner til Office 365, som ikke er gennemgået, men som bliver en del af den gældende eksamen. Det er en del af den dynamik, der er omkring Office 365 og som det er umuligt at tage højde for.

Kursusbevis
Når du har gennemført forløbet, har du mulighed for at få et kursusbevis.

Efterfølgende certificering
Det er oplagt at fortsætte efter kurset med at tage en certificeringstest. Det vil typisk kræve, at du sætter yderligere tid af til at læse på stoffet. Her skal du tilmelde dig den officielle test, der foregår hos Segment i Hvidovre. Prisen er 1.500 kr. for hver certificerings-test.

Tekniske krav
I forbindelse med udførelse af øvelser er det en nødvendighed, at det er muligt at oprette en adgang til en virtuel maskine fra internettet. Så for at det skal være muligt at lave alle øvelser, skal en virtuel maskine enten tildeleles en public IP adresse eller der skal laves en firewall regel, der gør det muligt at route trafikken til den virtuelle maskine.

Det er sikkert ikke alle, der har mulighed for at lave en adgang fra internettet ind til en virtuel maskine. Der er derfor optaget videoer af de øvelser, der skal udføres, således at det er muligt at se, hvordan øvelsen skal udføres

Målgruppe

Kurset er for medlemmer af SAMDATA, dvs. medlemmer, der har en IT-jobfunktion eller en IT-uddannelse.

Arrangør

SAMDATA\HK
Weidekampsgade 8
0900   København C

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Enabling Office 365 Services (70-347)

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Enabling Office 365 Services (70-347)

   

Mine oplysninger

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem