HK.dk logo
D2292228909

TILBAGE TIL KALENDER

Digital handel

6. oktober 2021 | 08.00 - 16.00

6. oktober 2021

Tilmeldingsfrist 29. september 2021

Digital handel for butiksansatte

Se hele beskrivelsen

Modul 1: 6. oktober 2021, kl. 08.00 - 16.00
Modul 2: 7. oktober 2021, kl. 08.00 - 16.00
Status Ledige pladser
Forplejning: Der serveres: Morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe med kage.
Kursusnummer: 1605-21-13-10
Adresse: Sødalsparken 22, Brabrand
Tilmeldingsfrist: 29. september 2021

Corona har ændret virkeligheden for butiksansatte. Danskerne handler mere og mere online - både fordi, vi ønsker at minimere smitterisikoen, og fordi langt flere har fået øjnene op for, hvor let det er at handle på den måde.
Derfor skal fremtidens butiksansatte være langt mere digitalt bevidste end tidligere. Så vil du klædes på til den nye virkelighed, så er det nu, du skal tilmelde dig.

Vores to-dages kursus i digital handel sker i samarbejde med Aarhus Business College, og du vil efterfølgende få et kursusbevis, som du kan bruge ifm. jobsøgning, lønforhandling, m.m.

På første kursusdag handler det om online tilstedeværelse. Vi vil arbejde med virksomhedens Google-profil - altså hvordan du tager ejerskab af den, og hvordan du arbejder aktivt med den.
Du vil også få en introduktion til Trustpilot og lignende tjenester, og hvordan du som virksomhed kan bruge dem fordelagtigt. Vi vil også arbejde med sociale medier og gennemgå, hvordan du bruger Facebook og lignende i arbejdet med markedsføring og kundeservice.

På anden kursusdag tager vi skridtet videre og gennemgår etablering og drift af webshop. Vi vil arbejde med processen omkring etablering af en webshop og praktiske forhold omkring drift af en webshop. Det er lettere, end du måske tror.

Tilmeld dig nu og bliv klædt på til fremtidens butiksjob.

Undervisningsform

Holdundervisning.

Vejledning

I HK Østjylland skal der bæres mundbind. Vores lokaler lever op til retningslinjerne for afstand og rengøring. Vi har sprit til hænder og borde i alle vores lokaler, samt sprit-wipes til tlf. og computere. Der er ligeledes taget højde for de nyeste forsamlingsrestriktioner.

Vi anbefaler alle vores kursister at downloade den gratis app Smittestop. Du finder mere info om Smittestop-app’en via følgende link: https://stps.dk/da/om-os/data-og-privatlivspolitik/smitteapp-privatliv/#


Tabt arbejdsfortjeneste kan søges på forskellige måder, alt efter hvor du er ansat.

1. Hvis du er ansat på en virksomhed med overenskomst, kan du søge din kompetencefond om at få tabt arbejdsfortjeneste. Det gør du på www.kompetencefonde.dk.

2. Hvis du er ansat på en virksomhed med overenskomst og virksomheden selv administre fonden, skal du kontakte virksomhedens uddannelsesudvalg og høre hvorledes du griber det an.

3. Hvis du er ansat på en virksomhed uden overenskomst, kan du tale med din arbejdsgiver om at få betalt fri. Det er ikke et krav du har, men man kan ofte tale sig tilrette.

4. Hvis du er ledig, skal du udfylde blanket "oplysninger om uddannelse" på HK A-kasses hjemmeside, for at få dagpenge. Du finder blanketten her: www.hk.dk/raadogstoette/vaerktoejer/blanketter/andre-blanketter/oplysninger-om-uddannelse

Underviser:

Søren Nielsen, Aarhus Business College

Arrangør

HK Østjylland
Sødalsparken 22
8220   Brabrand

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Digital handel

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Digital handel

   

Mine oplysninger

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk