HK.dk logo
D2292239324

TILBAGE TIL KALENDER

Lær at bruge DiSC-metoden - Få mere ud af din kundeservicesamtale

19. april 2021 | 14.00 - 17.00

19. april 2021

Er du nysgerrig på nogle af de psykologiske mekanismer, der ligger til grund for vores adfærd, kommunikation og interaktion med andre, og vil du gerne have mere ud af dine samtaler og møde mindre modstand? Hvis ja, så er dette kursus til dig.

Se hele beskrivelsen

Dato: 19. april
Tidspunkt: 14.00 - 17.00
Status Få ledige pladser
Målgruppe: Medlemmer af HK Privat samt SAMDATA\HK og DL-F
Kursusnummer: 0717-21-18
Adresse: Webinar

Indhold

Menneskers forskellighed og ikke mindst interaktionen er overskriften på kurset. Med udgangspunkt i DiSC-metoden, får du et blik på dig selv, dine adfærdspræferencer og din naturlige kommunikation. Dernæst ser vi udad mod, hvordan du kan afkode kommunikation fra kunder, og slutteligt hvordan du kan målrette din kommunikation, så den går rent ind hos din samtalepartner.

Vi ser mod en fremtid, hvor kundeservicemedarbejderen ikke kun forventes at skulle levere god service til en virksomheds kunder, men måske skal kunne bringe sin store viden om kunders oplevelser og interaktion med virksomheden i spil, f.eks. i forbindelse med udviklingsopgaver eller implementering af nye teknologier. Et mere metodisk og strategisk blik på kundeservicesamtalen kan være et godt værktøj i denne proces, og det får du her.

På kurset kommer vi til at beskæftige os med DiSC-modellens opbygning og anvendelse. Vi ser på adfærdspræferencer, og hvordan du kan bruge tankegangen til at spotte din samtalepartners motivation og dermed målrette din kommunikation. Du vil både få viden og konkrete handlingsværktøjer.

Kurset er primært for dig, der arbejder i kundeservice, men kan også have relevans for fx dig der arbejder med salg. Efter kurset vil du have:

  • Kendskab til DiSC-modellen og dens anvendelsesmuligheder
  • Forståelse for hvordan du virker på andre
  • Færre konflikter, da du får konkrete værktøjer til at spotte din kundes profil
  • Nemmere ved at komme igennem med dit budskab
  • Flere positive dialoger.

Kurset vil blive afviklet online i Zoom, og varer ca. 3 timer. Du vil inden kurset modtage en mail med en kort forberedelse til kurset. Det forventes, at du gennemgår materialet inden kurset, så vi kan komme godt omkring emnet, når vi mødes online. Der vil være både skriftligt materiale og videomateriale. Du skal forvente at bruge ca. en time. Efterfølgende får du tilsendt både videomateriale og konkrete forslag til, hvordan du får det størst mulige udbytte af kurset i din hverdag.

NB: På kurset vil du ikke få en personlig adfærdsprofil-analyse.

Underviser
På kurset kommer du til at møde Nicolai Jaques Sørensen og Dan Brandt. Nicolai og Dan har flere års erfaring som virksomhedskonsulenter, og er specialister inden for salg, service og kommunikation. Begge er DISC- certificerede, i henholdsvis DiSCnordic og Thomas International DiSC. Du kan læse mere om Nicolai og Dan her: https://salesdiversitylab.com/om-os/


Sammenhæng

Dette kursus udbydes også den 15. marts 2021. Du kan læse nærmere her: https://www.hk.dk/aktuelt/kalender/D2292239299

Vejledning

Kurset bliver ikke optaget.

Kurset er gratis for medlemmer af HK.

DU LÆRER OM FREMTIDENS KOMPETENCER
I HK/Privat holder vi skarpt øje med udviklingen af fremtidens arbejdsmarked, samt hvilke krav det stiller til dig. For at give dig de bedst mulige forudsætninger for at holde dig opdateret og klædt på til fremtidens forandringer har vi udviklet dette års kurser med udgangspunkt i Fremtidens 8 Kompetencer, som er de kompetencer, vi mener, er essentielle for dit fremtidige arbejdsliv.

Dette kursus er skabt med afsæt i KOMMUNIKATION OG RELATIONER, SERVICE MINDSET, KRITISK TÆNKNING og PRAKTISK PROBLEMLØSNING

Mere om Fremtidens 8 Kompetencer: www.hk.dk/omhk/sektor/hk-privat/fremtidens-kompetencer

Arrangør

HK Privat
Weidekampsgade 8
0900   København C

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Lær at bruge DiSC-metoden - Få mere ud af din kundeservicesamtale

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Lær at bruge DiSC-metoden - Få mere ud af din kundeservicesamtale

   

Mine oplysninger

Kurset er desværre allerede overtegnet. Ved en tilmelding vil du komme på venterlist

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk