HK.dk logo
D2292239328

TILBAGE TIL KALENDER

Fremtidens digitale teknologier i forsyningskæden

29. april 2021 | 19.00 - 21.00

29. april 2021

Nye teknologier er på fremmarch. Det kan være svært at få et overblik over, hvilke teknologier der er tale om, og hvordan de kommer til at påvirke og hjælpe i hverdagen.
På dette kursus sætter vi fokus på den digitale udvikling indenfor Supply Chain Management/forsyningskæde, og hvordan de lige præcis påvirker dit arbejde.
Vi kigger også ind i tips og tricks til, hvordan man med succes kan implementere dem, og hvad der kræves af dig som medarbejder.

Se hele beskrivelsen

Dato: 29. april
Tidspunkt: 19.00 - 21.00
Status Ledige pladser
Målgruppe: Medlemmer af HK Privat samt SAMDATA\HK og DL-F
Kursusnummer: 0717-21-22
Adresse: Webinar

Indhold

Den digitale udvikling går stærkt. Især på transport og logistikområdet kommer nye digitale værktøjer til. Med nye værktøjer følger nye arbejdsopgaver, og med nye arbejdsopgaver følger nye roller. Men hvordan ser både værktøjer og roller ud - og hvad er der af muligheder? Det dykker vi ned i på dette kursus. Sammen skaber vi et overblik over de kommende udviklinger og muligheder, og hvad det betyder for dit arbejdsliv.

PÅ KURSET FÅR DU:

  • Overblik over de primære udviklingstendenser indenfor digital supply chain management og SCM 4.0.
  • Et bud på hvordan dine arbejdsopgaver kan se ud i fremtiden, og hvilke kompetencer du derfor skal arbejde med
  • Mulighed for at reflektere over udviklingsmulighederne på din arbejdsplads
  • Tips og tricks til hvordan du kan komme med på og videre på rejsen.


KURSET ER FOR DIG:
Dette kursus er for dig, der arbejder med supply chain management eller har berøring med din virksomheds forsyningskæde. Måske er du og din virksomhed allerede i gang med en større digital udvikling, eller måske vil du gerne være forberedt på, hvad der kommer til at ske. I begge tilfælde vil kurset være relevant for dig.

Kurset afvikles online på Zoom og varer 1,5 timer, der primært vil være undervisning. Efter kurset vil der være mulighed for at deltage i en 30 minutters spørgerunde og refleksionsproces, hvor du får mulighed for at se på dine egne opgaver og din egen virksomhed. Du vælger selv, om du har lyst til at deltage i det hele, eller om du vil hoppe fra efter undervisningen.

UNDERVISER
Fremtidens digitale teknologier i forsyningskæden bliver undervist af Alis Sindbjerg Hinrichsen, som har mere end 25 års erfaring fra Supply Chain. Hun arbejder i dag med at forløse potentialet hos både virksomheder, teams og individuelle. Hun har fingeren på pulsen, når det gælder de nyeste tendenser, og arbejder i dag professionelt med at integrere og implementere de digitale Supply Chain teknologier i en bred vifte af virksomheder.
Hun har en pragmatisk tilgang til digitalisering, og lægger vægt på, at det drejer sig 10% om teknologierne og 90% om de mennesker og processer, der skal være med til at lære at bruge teknologierne. Hun er en flittig skribent på scm.dk.

Sammenhæng

Dette kursus udbydes også den 23. marts 2021. Du kan læse nærmere her: https://www.hk.dk/aktuelt/kalender/D2292239317

Vejledning

Kurset bliver ikke optaget.

Kurset er gratis for medlemmer af HK.

Mulighed for netværk: Hvis du har lyst, kan du i forlængelse af kurset deltage i et fagligt netværk, hvor du kan fortsætte dialog og erfaringsudveksling med andre kursusdeltagere. At indgå i netværk med fag-kolleger, er en mulighed for at dygtiggøre sig, udveksle ideer, få ny viden og skabe relationer. I første omgang vil der blive planlagt et opfølgningsmøde hvor interesserede kan høre mere om mulighederne. Få mere information på selve kurset.

DU LÆRER OM FREMTIDENS KOMPETENCER
I HK/Privat holder vi skarpt øje med udviklingen af fremtidens arbejdsmarked, samt hvilke krav det stiller til dig. For at give dig de bedst mulige forudsætninger for at holde dig opdateret og klædt på til fremtidens forandringer har vi udviklet dette års kurser med udgangspunkt i Fremtidens 8 Kompetencer, som er de kompetencer, vi mener, er essentielle for dit fremtidige arbejdsliv.

Dette kursus er skabt med afsæt i TEKNOLOGIFORSTÅELSE OG FORRETNINGSFORSTÅELSE

Mere om Fremtidens 8 Kompetencer: www.hk.dk/omhk/sektor/hk-privat/fremtidens-kompetencer

Arrangør

HK Privat
Weidekampsgade 8
0900   København C

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Fremtidens digitale teknologier i forsyningskæden

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Fremtidens digitale teknologier i forsyningskæden

   

Mine oplysninger

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk