HK.dk logo
D2292239391

TILBAGE TIL KALENDER

Virtuel generalforsamling i Brancheklub Organisationer, Finans og Privat Service

17. marts 2021 | 19.00 - 20.30

17. marts 2021

Tilmeldingsfrist 05. marts 2021

Brancheklubben Organisationer, Finans og Privat Service holder virtuel generalforsamling den 17. marts 2021 kl. 19:00.

Se hele beskrivelsen

Start: 17. marts 2021, kl. 19.00
Slut: 17. marts 2021, kl. 20.30
Status Ledige pladser
Målgruppe: Alle medlemmer i Organisationer, Finans og Privat Service
Kursusnummer: 7303-21-23-11
Adresse: Webinar - online
Tilmeldingsfrist: 05. marts 2021

Måske undrer du dig over, at der ikke kun står Brancheklubben Organisationer, men at der nu også står Finans og Privat Service!

Brancheklubben har i længere tid haft planer om at spejle Overenskomstgruppen på landsplan, således at også Finans bliver en del af klubben. Samtidig synes vi, det er ærgerligt, at det ikke er alle medlemmer i HK Privat Midt, der er tilknyttet en brancheklub.
Bestyrelsen kan se værdien af mere bredde og flere aktive kræfter i vores brancheklub, så på generalforsamlingen i 2020 blev det besluttet, at også Privat Service skal med.

Vi vil derfor gerne invitere jer alle sammen til virtuel generalforsamling, hvor vi håber på at få sammensat en ny bestyrelse bestående af medlemmer fra både Organisationer, Finans og Privat Service.

NB: DA ARRANGEMENTET SKAL AFHOLDES VIRTUELT, HAR VI BRUG FOR TILMELDING, FOR AT KUNNE SENDE LINK TIL DELTAGELSE. Du kan tilmelde dig senest den 5. marts. De tilmeldte vil også modtage en goodiebag inden arrangementet.

Hilsen
Bestyrelsen i Brancheklubben OrganisationerDagsorden:

1.Godkendelse af forretningsorden

2. Valg af dirigent

3. Bestyrelsens beretning

4. Indkomne forslag

5. Valg til bestyrelsen

a) Valg af formand
b) Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer for 2 år
c) Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer for 1 år
d) Valg af 2 suppleanter for 1 år

6. Evt.
-----------------------------------------
"Faktaboks"
Vi søger initiativrig og engageret medlem til bestyrelsen i brancheklubben for ansatte i Organisationer, Finans og Privat Service.

Hvem er du?
Du vil gerne gøre en forskel for kolleger og dit fag. Du har lyst til at engagere dig i HKernes arbejdsliv. Du går ikke af vejen for en god diskussion. Du har godt humør og lyst til at være en del af et fællesskab i HK Midt.

Bestyrelsen i brancheklubben mødes ca. 6 gange om året uden for arbejdstid. Vi arrangerer faglige og sociale aktiviteter for HK-medlemmer, der arbejder hos bl.a. advokater, boligforeninger, AL-bank, faglige organisationer og foreninger på Fyn og i Fredericia-området. Brancheklubben dækker også en række studerende. Vi samarbejder med de andre klubber i HK Midt om aktiviteter på tværs af fag og arbejdspladser.

Vi har særligt fokus på at finde ud af, hvad medlemmer af HK – og kommende medlemmer – er optaget af, så vi kan målrette vores indsats mod deres behov.

Vi har brug for nye friske kræfter til bestyrelsen og håber at se dig til vores virtuelle generalforsamling onsdag d. 17. marts 2021 kl. 19.00.

Har du spørgsmål til tillidshvervet i brancheklubbens bestyrelse, er du meget velkommen til – helt uforpligtende – at kontakte afdelingssektorformand Marianne Glintborg, tlf. 3364 3178, marianne.glintborg@hk.dk
-----------------------------------------


VIGTIGT ANG. GENERALFORSAMLINGEN:
For at sikre at generalforsamlingen gennemføres så demokratisk og hensigtsmæssigt som muligt, skal det fremgå, hvem der deltager i den digitale generalforsamling.
Det er kun medlemmer af HK Midt, som deltager i generalforsamlingen, og ved at deltage videregiver du elektronisk oplysningen om dit medlemskab til disse øvrige deltagere. Det er ikke anderledes end ved en fysisk generalforsamling, men da oplysningerne behandles elektronisk, skal GDPR overholdes og HK Midt skal derfor indhente dit samtykke.

SAMTYKKE
Ved at logge ind på den digitale generalforsamling giver du samtykke til at videregive oplysningerne om dit navn, billede og medlemskab af HK. Du kan trække dit samtykke tilbage, ved at logge ud af generalforsamlingen.

Du skal bruge dit fulde navn ved deltagelsen i generalforsamlingen
HK Midt giver normalt medlemmerne mulighed for at deltage i skærmmøder under et synonym, hvis de ikke ønsker at videregive oplysning om deres fagforeningsmedlemsskab under et digitalt skærmmøde. Dette er ikke muligt under generalforsamlingen, da vi skal vide hvem du er med dit fulde navn, for at du kan deltage. Derfor skal du se bort fra den standardtekst, som du bliver præsenteret for, inden du lukkes ind til den digitale generalforsamling.

Arrangør

HK Midt
Lumbyvej 11
5000   Odense

Telefon:
70114545
Mail:
midt@hk.dk
Web:
www.hk.dk/omhk/afdeling/midt

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Virtuel generalforsamling i Brancheklub Organisationer, Finans og Privat Service

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Virtuel generalforsamling i Brancheklub Organisationer, Finans og Privat Service

   

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk