HK.dk logo
D2292239641

TILBAGE TIL KALENDER

Forebyg og håndter seksuel chikane på jobbet

15. juni 2021 | 17.00 - 19.00

15. juni 2021

Kurset er for dig der har lyst til at lære mere om håndtering af seksuel chikane på arbejdspladsen. Seksuel chikane er aldrig et individuelt ansvar, men et spørgsmål om arbejdskultur og respekt. Vi taler om rettigheder og hvordan du kan bidrage til en sund og ligeværdig hverdag på jobbet.

Se hele beskrivelsen

Dato: 15. juni
Tidspunkt: 17.00 - 19.00
Status Ledige pladser
Målgruppe: Medlemmer af HK Privat samt SAMDATA\HK og DL-F
Kursusnummer: 0717-21-34
Adresse: Webinar

Indhold

Seksuel chikane er ikke noget nyt, alligevel har vi aldrig snakket mere om det end vi gør nu. Nye undersøgelser viser, at emnet er mere acceptabelt at snakke om, og bliver tager mere alvorligt.

På dette kursus lærer du, hvad seksuel chikane er. Vi snakker om kollegialt samvær, grænsesætning og sociale spilleregler på tværs i en organisation.

PÅ KURSET FÅR DU:

  • MULIGHED FOR REFLEKSION OG SAMTALE MED EN GOD TONE
  • Underviserne på kurset er trænede i at facilitere og skabe refleksion. Der vil være plads til at diskutere realistiske dilemmaer og dele dine tanker i en god tone og med folk, der lytter.

  • ØVELSE I AT SÆTTE OG KOMMUNIKERE OM GRÆNSER
  • At sige fra er svært! Vi øver os i at sætte grænser, snakker om hvordan man kan være opmærksom på andres grænser, og hvordan man kan håndtere en uoverensstemmelse.

  • OVERBLIK OVER LOVGIVNING OG RETTIGHEDER
Vi ser på, hvad du kan gøre, hvis der opstår en ubehagelig situation, hvem der kan hjælpe og hvem der er forpligtet til hvad. Hvordan kan du bedst hjælpe dig selv og dine kolleger?

Du har mulighed for at deltage på forløb kun med mænd, kun med kvinder eller i en blandet gruppe. Indholdet på kurserne vil være det samme, men justeres efter deltagernes interesser.

UNDERVISERE
På kurserne for kvinder og på kurserne for alle underviser Ane Krestine Ott og Sara Gjermansen fra AWAKE consulting. AWAKE consulting arbejder med anti-diskrimination på alle niveauer – med ledelsen, HR, tillidspersoner og medarbejdergrupper. De er eksperter i at facilitere dialogskabende undervisning om svære og sårbare emner og skabe rum, hvor alle bliver hørt, og alle erfaringer anerkendes. Tilsammen har de mere end 13 års erfaring med undervisning og udvikling indenfor køns- og ligestillingsområdet.
På kurserne for mænd underviser Eskil Holten. Han er en erfaren facilitator af naturbaserede mandegrupper i København og Aarhus. Eskil har et stort fokus på at skabe fællesskab og et trygt og fortroligt rum, hvor mænd kan dele emner, som kan være vanskelige at snakke om i andre sammenhænge og samtidig finde inspiration hos andre mænd.

Vejledning

Kurset bliver ikke optaget.

Kurset er gratis for medlemmer af HK.

Arrangør

HK Privat
Weidekampsgade 8
0900   København C

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Forebyg og håndter seksuel chikane på jobbet

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Forebyg og håndter seksuel chikane på jobbet

   

Mine oplysninger

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk