HK.dk logo
D2292239649

TILBAGE TIL KALENDER

Køn og karriere - forstå, hvordan køn påvirker dit arbejdsliv anno 2021

12. maj 2021 | 17.00 - 19.00

12. maj 2021

Kurset er for dig, der ønsker viden om, hvordan køn, kønsroller og -stereotyper har indflydelse på arbejdsliv og karriere. Du vil få viden og værktøjer til at genkende og handle på uhensigtsmæssige mønstre og dermed tage informerede og velbegrundede karrierevalg.

Se hele beskrivelsen

Dato: 12. maj
Tidspunkt: 17.00 - 19.00
Status Ledige pladser
Målgruppe: Medlemmer af HK Privat samt SAMDATA\HK og DL-F
Kursusnummer: 0717-21-42
Adresse: Webinar

Indhold

Prøv at tænke på din egen arbejdsplads. Hvem rydder op i fælleskøkkenet? Hvem tager ordet på fællesmøder? Hvem glatter ud og går på kompromis ved uoverensstemmelser? Kønsroller og -normer forsvinder ikke, når vi træder ind på vores arbejdspladser. Tværtimod.

I HK Privat synes vi, det er vigtigt at tage oplyste og bevidste valg ift. karriere. Det hjælper vi dig i gang med på dette kursus.

De roller, vi bevidst og ubevidst påtager os i vores hverdag, sniger sig med ind på kontoret, i kantinen og i mødelokalet. Selvom det kan føles som småting i situationen, kan det i det store hele have betydning for, hvordan vi ser os selv og andre i professionel sammenhæng. Vi kan sætte os fast i uhensigtsmæssige roller, som vi egentlig ikke har lyst til at have. Ligeledes er der normer og forventninger til, hvordan vi prioriterer og organiserer vores arbejds- og familieliv. Normer, der kan betyde, at vi ikke får overvejet, hvad vi egentlig har lyst til, og går målrettet efter.


PÅ KURSET FÅR DU:

  • OVERBLIK OVER LIGESTILLING PÅ ARBEJDSMARKEDET ANNO 2021
  • Hvordan står det til med kønsroller og ligestilling på arbejdsmarkedet i dag? Hvor skal vi være opmærksomme, og hvem står først i køen til hvad? Du får overblik og indsigt.

  • VÆRKTØJER TIL UDVIKLING:
  • Vi har fokus på den enkelte deltagers karriereplan og -ønsker. Hvordan er du påvirket af ubevidste forventninger, og hvordan kan du handle på dem?

  • INDSIGT I KØNSROLLER PÅ ARBEJDSPLADSEN:
Vi undersøger begrebet, og hvad det betyder for dig. Gennem øvelser og cases tager vi et kig på, hvordan stereotyper og ubevidste forventninger har indflydelse på dit arbejdsliv og din karriere.

UNDERVISERE
Underviserne er Louise Marie Genefke og Nikoline Nybo, der ejer virksomheden Inclusio, og har kompetencer inden for strategi- og organisationsudvikling med speciale i kønsdiversitet og inklusion, facilitering, projekt- og procesdesign, ledelse- og teamudvikling, Employer Branding og HRM. Arbejdet i Inclusio baseres på store undersøgelser om karriere og arbejdsliv og sikrer derved den nyeste viden i en dansk kontekst. De arbejder desuden tæt sammen med organisationer og virksomheder, der ønsker at skabe uddannelses- og udviklingsinitiativer for medarbejdere eller kunder omkring kønsdiversitet, ligestilling på arbejdsmarkedet og inkluderende arbejdsmiljø.

Vejledning

Kurset vil ikke blive optaget.

Kurset er gratis for medlemmer af HK.

Arrangør

HK Privat
Weidekampsgade 8
0900   København C

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Køn og karriere - forstå, hvordan køn påvirker dit arbejdsliv anno 2021

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Køn og karriere - forstå, hvordan køn påvirker dit arbejdsliv anno 2021

   

Mine oplysninger

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk