HK.dk logo
D2292241001

TILBAGE TIL KALENDER

Den digitale HK'er

27. september 2021 | 17.00 - 20.00

27. september 2021

Dit arbejdsliv, dine arbejdsopgaver og arbejdsmarkedet er under forandring som følge af den digitale og teknologiske udvikling. Særligt de administrative processer er i toppen over arbejdsopgaver, der vil blive automatiseret og digitaliseret i fremtiden. Det er virkeligheden. Den byder på muligheder og udfordringer, som du skal være klar til at møde. På dette kursus vil du blive introduceret til RPA, chatbots og kunstig intelligens (AI), og lære at spotte, hvordan og hvornår de kan blive en hjælpende hånd i dit arbejdsliv.

Se hele beskrivelsen

Modul 1: 27. september 2021, kl. 17.00 - 20.00
Modul 2: 25. oktober 2021, kl. 17.00 - 20.00
Status Ledige pladser
Målgruppe: Medlemmer af HK Privat samt SAMDATA\HK og DL-F
Kursusnummer: 0717-21-53
Adresse: Webinar

Dit arbejdsliv, dine arbejdsopgaver og arbejdsmarkedet er under forandring som følge af den digitale og teknologiske udvikling. Særligt de administrative processer er i toppen over arbejdsopgaver, der vil blive automatiseret og digitaliseret i fremtiden. Det er virkeligheden. Den byder på muligheder og udfordringer, som du skal være klar til at møde.

HK Privat ruster dig til dén forandring med kursusforløbet ”Den digitale HK’er”.

PÅ KURSET FÅR DU:

  • Teknologiforståelse: Viden om de robotteknologier, der præger det administrative område, bl.a. RPA, chatbots og kunstig intelligens.
  • Procesforståelse: Viden om processer og praktiske redskaber til at spotte digitale potentialer i din virksomhed, og indblik i hvad der skal til for sætte strøm til potentialerne.
  • Forretningsforståelse: Du får indsigt, i hvad det er for en virkelighed, din virksomhed opererer i, og hvordan din funktion er vigtig i helheden.
  • Værktøjer til, hvordan du kan facilitere forandringsprocesser.
  • En unik indsigt i, hvordan fremtidens HK-job ser ud.

Når du har deltaget på kurset, har du fået viden om og indsigt i de forskellige robotteknologier, der præger det administrative felt. Du kan identificere potentialer og se forretningsmuligheder, du kan indgå digitaliseringsprojekter og kvalificere en diskussion om automatisering og digitalisering, når den rammer din arbejdsplads. Alt i alt får du viden og kompetencer, som er efterspurgte og nødvendige på fremtidens digitale arbejdsmarked.

UNDERVISER
Underviser på kurset er Johnny Jensen, Konsulent ved KnowIt. Johnny har hjulpet mange virksomheder med at udvikle og implementere digitale strategier, og har gennem en lang periode haft et undervisningssamarbejde med HK Privat. Derfor har han stor viden om RPAs potentiale, HKerens rolle i RPA-projekter, og hvilke udfordringer man som medarbejder kan støde på.

OM KURSET
Kurset består af to moduler á tre timers varighed.
Første modul handler om softwarerobotteknologi (RPA). Andet modul handler om chatbots og kunstig intelligens
Kurset er bygget op af ekspertoplæg, gruppearbejde og cases. Der vil være en lille hjemmeopgave mellem de to moduler.Vejledning

Kurset bliver ikke optaget.

Kurset er gratis for medlemmer af HK.

Underviser:

UNDERVISER
Underviser på kurset er Johnny Jensen, Konsulent ved KnowIt. Johnny har hjulpet mange virksomheder med at udvikle og implementere digitale strategier, og har gennem en lang periode haft et undervisningssamarbejde med HK Privat. Derfor har han stor viden om RPAs potentiale, HKerens rolle i RPA-projekter, og hvilke udfordringer man som medarbejder kan støde på.

Arrangør

HK Privat
Weidekampsgade 8
0900   København C

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Den digitale HK'er

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Den digitale HK'er

   

Mine oplysninger

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk