HK.dk logo
D2292241092

TILBAGE TIL KALENDER

Funktionel hjernetræning med forebyggelse af stress 2 dage

9. - 10.november 2021 | 09.00 - 15.00

9. november 2021

Tilmeldingsfrist 01. november 2021

Træn din opmærksomhed, fokuser og forebyg stress.
Kurset her er for dig, der kunne tænke dig at træne hjernen.

Se hele beskrivelsen

Start: 9. november 2021, kl. 09.00
Slut: 10. november 2021, kl. 15.00
Status Venteliste
Målgruppe: Alle medlemmer af HK Sjælland
Forplejning: Begge dage er der morgenkaffe fra kl. 8.30. Der serveres en let frokost og eftermiddagskaffe. Har man særlige behov i forhold til frokost, bedes man selv medbringe dette.
Kursusnummer: 1000-21-11-08
Adresse: HK Sjælland - Roskilde, Hersegade 13, 4000 Roskilde
placering på kort
Tilmeldingsfrist: 01. november 2021
Website: Læs mere om stedet her

Du bliver styrket i at fokusere, koordinere og koncentrere dig, så du bedre kan tackle pressede situationer og på sigt præstere bedre.

Du får indsigt i, hvordan hjernen kan trænes, og hvordan du kan bruge det aktivt i både hverdagssituationer og pressede situationer, der kræver din fulde opmærksomhed. Kurset vil gennem simple og legende øvelser træne dig i at fokusere, koordinere og prioritere, således at du øger din evne til at lykkes med en konkret øvelse/opgave i fællesskab med andre.

Hjernen er lidt doven anlagt og bruger helst de allerede etablerede erfaringsmotorveje, der eksisterer og fungerer. Det er krævende for hjernen at skulle ”træde nye stier”, hvilket er det, der sker, når vi udvikler og træner vores hjerne.

Indhold

Dag 1:
9.00-12.00 Mental træning
12.30-15.00 Stressforebyggelse og -håndtering

Dag 2:
9.00-12.00 Mental træning
12.30-15.00 Stressforebyggelse og -håndtering

Den bedste forudsætning for, at du får mest muligt brugbart og direkte anvendeligt ud af kurset, er, at du deltager aktivt og fokuseret. Du kommer til at træne i fællesskab med andre, enten i par eller på hold med 6-8 andre kursister.
Målet er at balancere træningen mellem at være udfordrende og at komme i mål med øvelsen. Det er nemlig her, udviklingen sker, og det er sjovt at gå på opdagelse i.

Dette er et kursus, hvor du bliver præsenteret for, hvordan hjernen kan trænes, og hvordan du kan bruge træningen til din og andres fordel.

Kurset er tilrettelagt, så vi mødes 2 gange fysisk og træner sammen. Der er en naturlig grænse for, hvor meget vi kan træne ad gangen. Derfor starter vi hver mødegang med et oplæg og formidling af, hvad vi træner og hvorfor - og så træner vi efterfølgende.

Efter frokost (kl. 12.00-12.30) er stressforebyggelse og -håndtering i fokus. Hvad stresser dig, hvad har du indflydelse på, og hvilke handlemuligheder har du? Jeg præsenterer metakognitiv tilgang, og hvad det kan bruges til i forhold til tankemylder. Hvilken sammenhæng er der mellem tanker, følelser, handling og adfærd, og hvad kan du bruge den viden til - positivt og aktivt? Mindfulness og taknemmelighed kontra bekymringer og grublerier. Vi kommer omkring forskellige teorier, og du bliver præsenteret for et konkret værktøj, du kan bruge til at øve og dygtiggøre dig med.

Formål

Mental træning øver dig i og forbedrer din koncentration således, at du bedre kan fokusere på en ting ad gangen, distancere dig fra uvæsentlige afbrydelser og dermed præstere bedre.

Underviser:

Kursets underviser, Lone Rowney, er med sin mangeårige undervisningserfaring fra gymnasieverdenen stærk i markedskommunikation, markedsføring og innovation og bruger gerne sjove innovative greb i undervisningen til at bane nye veje og godt humør.

Lone er uddannet træner i funktionel hjernetræning og en engageret og nærværende formidler. Karakteristisk for Lone er, at hun er inkluderende, konstruktiv og konkret i sin tilgang, og hun deler meget gerne de gode idéer.

Arrangør

HK Sjælland
Hersegade 13
4000   Roskilde

Telefon:
70114545 / Fax: 46320652
Mail:
hk.sjaelland@hk.dk
Web:
www.hk.dk/omhk/afdeling/sjaelland

Adresse

Hersegade 13
4000 Roskilde

Vis stort kort

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Funktionel hjernetræning med forebyggelse af stress 2 dage

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Funktionel hjernetræning med forebyggelse af stress 2 dage

   

Mine oplysninger

Kurset er desværre allerede overtegnet. Ved en tilmelding vil du komme på venterlist

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk