HK.dk logo
D2292242731

TILBAGE TIL KALENDER

SEO - søgemaskineoptimering

31. januar 2022 | 17.00 - 21.00

31. januar 2022

Tilmeldingsfrist 28. januar 2022

Dette kursus er for dig, der gerne vil have viden om, hvordan verdens største søgemaskine fungerer.

Se hele beskrivelsen

Dato: 31. januar
Tidspunkt: 17.00 - 21.00
Status Ledige pladser
Målgruppe: Arrangementet er for dig, der snart er færdig med din uddannelse eller lige er dimitteret
Forplejning: Der vil blive serveret forplejning i form af en sandwich og drikkevarer.
Kursusnummer: 8251-22-02-30
Adresse: HK Østjylland, Sødalsparken 22, 8220 Brabrand
placering på kort
Tilmeldingsfrist: 28. januar 2022

SEO (search engine optimization) er grundlaget for din succes på nettet. Når der søges på Google, undersøger de fleste brugere kun den første side med forslag. De første links er ofte reklamer, mens de næste er de mest sete sider med søgeinformationen.

Men det er ikke tilfældigt, hvilke sider der kommer først op. Du kan optimere din egen side markant med simple SEO-indgreb. For det første skal du tænke over, hvilke ord du bruger. Nogle ord kan bruges i mange sammenhænge, mens andre ord specifikt rammer nerven på dit budskab.

Det næste er, at du ofte også har billeder på din side. De skal også have de rigtige tags. På vores kursus tager vi dig igennem den grundlæggende, men meget effektfulde SEO-optimering og lærer dig at forstå de grundlæggende søgealgoritmer i Google.

Du får også nogle tricks til at skabe mere trafik på din side ved at linke til sociale medier, samt henvisninger til din side flere steder.

For at få mest muligt ud af vores kursus, skal du have administrationsadgang til en hjemmeside, eller en webshop. Du kan dog også øve dig på gratis hjemmesider, så du kan få styr på opsætning af SEO, inden du kaster dig helt ud i opgaven.

OBS! DU ER VELKOMMEN TIL AT TAGE EN LEDSAGER MED, OGSÅ SELVOM VEDKOMMENDE IKKE PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT ER HK-MEDLEM (man tilmelder vedkommende ved at sende kontaktoplysninger på personen til mille.stilling@hk.dk – efter kurset vil personen blive kontaktet af en medarbejder fra HK)

Vejledning

Vi følger de nyeste forsamlingsrestriktioner. Såfremt at forsamlingsforbuddet ændres bliver kurset omlagt til online. Dette vil du få direkte besked om i din indbakke.

HK Østjyllands lokaler lever op til retningslinjerne for afstand og rengøring. Vi har sprit til hænder og borde i alle vores lokaler, samt sprit-wipes til tlf. og computere.

Vi anbefaler alle vores kursister at downloade den gratis app Smittestop. Du finder mere info om Smittestop-app’en via følgende link: https://stps.dk/da/om-os/data-og-privatlivspolitik/smitteapp-privatliv/#

Underviser:

Mads Svaneklink er partner i Analog København, og mangeårig underviser i digitale værktøjer. Han er en skarp formidler med sans for den visuelle tilgang i kommunikationen.
Desuden er Mads Svaneklink i bestyrelsen for Coop Amba og har tidl. arbejdet med ledelsesudvikling, projektudvikling og dataanalyse i KL, IT-Universitetet og Industriens Uddannelser.

Arrangør

HK Østjylland
Sødalsparken 22
8220   Brabrand

Kontakt:
Mille Stilling Vind
Direkte:
33643251
Telefon:
33643270
Mail:
oestjylland@hk.dk
Web:
www.hk.dk/omhk/afdeling/oestjylland

Adresse

Sødalsparken 22
8220 Brabrand

Vis stort kort

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

SEO - søgemaskineoptimering

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

SEO - søgemaskineoptimering

   

Mine oplysninger

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk