HK.dk logo
D2292243203

TILBAGE TIL KALENDER

Webinar om efterløn

10. oktober 2022 | 16.00 - 17.00

10. oktober 2022

Vil du gerne vide mere om efterlønsordningens regler og muligheder?
Brug en time på at få et overblik og svar på dine spørgsmål.

HK's a-kasse tilbyder dig at deltage i et online webinar, hvor vi fortæller om de mest gængse regler for efterløn - fra tiden før din efterlønsalder over efterlønsbeviset og frem til den dag, du eventuelt vil på efterløn.
Undervejs kommer vi ind på emner som pensionsmodregning, udskydelsesreglen og den skattefri præmie - alt det, der har betydning for din efterløn.

Se hele beskrivelsen

Dato: 10. oktober
Tidspunkt: 16.00 - 17.00
Status Ledige pladser
Målgruppe: Dette webinar er for dig, der er født i perioden 1. januar 1956 - 30. juni 1959 og som er tilmeldt efterlønsordningen.
Kursusnummer: 4131-22-10-10
Adresse: Webinar

På webinaret får du viden om de generelle regler for efterløn. Vi kommer blandt andet ind på efterlønsbeviset - hvorfor, hvornår og hvordan.
Vi tager også et kig på dine pensioners betydning for efterlønnen og forklarer, hvordan den skattefri præmie hænger sammen med hvor længe, du arbejder.
Under webinaret vil det være muligt for dig at stille spørgsmål via chat. Vi samler op på spørgsmålene 2 gange undervejs.
Webinaret bliver optaget, og vi sender dig efterfølgende et link til optagelsen, så du kan gense webinaret, hvis du skulle få lyst til det. I samme mail vil du også modtage det materiale, som bliver vist undervejs.

Indhold

På webinaret vil vi fortælle om de mest gængse regler for efterløn - fra tiden før din efterlønsalder over efterlønsbeviset og frem til den dag, du eventuelt vil på efterløn.
Undervejs kommer vi ind på emner som pensionsmodregning, udskydelsesreglen og den skattefri præmie - alt det, der har betydning for din efterløn.

Undervisningsform

Online webinar på Zoom

Vejledning

Når du har tilmeldt dig webinaret, vil du, inden datoen for afholdelsen, modtage en mail med praktiske oplysninger og link til møderummet.

Har du ikke modtaget en mail senest samme dato, som webinaret afholdes, sender du en mail til: kontakt.webinar@hk.dk
Tilmelder du dig samme dag, så send en mail til kontakt.webinar@hk.dk for at sikre dig, at tilmeldingen når at gå igennem.

Vi anbefaler, at du logger på webinaret, via det tilsendte link, 10-15 minutter før og tjekker, at lyden er optimal for dig.

Underviser:

Lone Mortensen

Arrangør

A-kassen/Forbundet

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Webinar om efterløn

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Webinar om efterløn

   

Mine oplysninger

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem