HK.dk logo
D2292243487

TILBAGE TIL KALENDER

96040 Managing SharePoint and OneDrive in Microsoft 365

Online

30. december 2023

På dette kursus lærer du, hvordan du planlægger, konfigurerer og administrerer SharePoint-websteder og OneDrive for at aktivere moderne indholdstjenester.

Specifikt gennemgår dette kursus den moderne SharePoint-webstedsstruktur, såsom SharePoint-hub-websteder.

På kurset gennemgås også best practise for indførelse og implementering af OneDrive i din organisation.

Se hele beskrivelsen

Tidspunkt: Online
Status Ledige pladser
Kursusnummer: 0795-22-03
Adresse: Online

MS-040

På dette kursus lærer du, hvordan du planlægger, konfigurerer og administrerer SharePoint-websteder og OneDrive for at aktivere moderne indholdstjenester. Specifikt gennemgår dette kursus den moderne SharePoint-webstedsstruktur, såsom SharePoint-hub-websteder. På kurset gennemgås også best practise for indførelse og implementering af OneDrive i din organisation.

Indhold er det mest kritiske digitale asset for enhver organisation. I dette kursus vil du lære hvordan du planlægger og administrerer SharePoint sites og OneDrive for at kunne anvende moderne indholds services til at transformere indholds livscyklus. Kurset behandler specifikt modern SharePoint site strukturer så som SharePoint hub sites. Kurset giver råd i forbindelse med best practise for indførelsen af OneDrive i din organisation og omhandler endvidere deling, sikkerhed og monitorering af SharePoint og OneDrive.

- Module 1: Plan and Configure SharePoint Sites
- Module 2: Configure and Manage OneDrive
- Module 3: Sharing and Security in SharePoint and OneDrive
- Module 4: Manage User Profiles and Apps
- Module 5: Plan and Configure Managed Metadata and Business Connectivity Services
- Module 6: Plan and Configure Search


Målgruppe

Kurset er målrettet folk, der til dagligt arbejder som IT-supportere eller IT-administratorer. Selv om du som IT-supporter ikke altid selv skal sætte Office 365-løsninger op, er det en stor fordel at have viden om opsætningen af løsningen.

Selv om det ikke er en forudsætning, vil det være en fordel af have en vis viden om Microsoft Active Directory samt alm. bruger-administrationserfaring. Kurset vil kunne klares at de fleste med almindelig viden inden for IT-support.

Underviser

Underviser på kurset er Ulrich Spahn Klausen, der har arbejdet som certificeret Microsoft-underviser og konsulent inden for SharePoint, SQL og M365 i 15 år.

Tidsforbrug

Kurserne er bygget op om materiale, som det normalt vil tage 3 almindelige kursusdage at gennemgå. Her får du i stedet tingene opdelt i 6 video-moduler på hver 20-60 minutter. Dertil kommer en række øvelser og tests undervejs.

Kurset benytter en Trial udgave af Microsoft 365 (tidligere Office 365), som har en gyldighedsperiode på 30 dage. Det vil derfor være en god ide at gennemføre kurset inden for den periode.

Videoundervisningen foregår på dansk, men de tilhørende PowerPoints, undervisningsmateriale og multiple choice-tests er på engelsk.

Da Microsoft ændrer på Microsoft 365 løbende, kan der være emner der bliver gennemgået som enten ser anderledes ud, end det der er vist, eller helt forsvinder. Ligeledes kan der blive tilføjet funktioner til Microsoft 365, som ikke er gennemgået, men som bliver en del af den gældende eksamen. Det er en del af den dynamik, der er omkring Microsoft 365 og som det er umuligt at tage højde for.

Kursusbevis

Når du har gennemført forløbet, har du mulighed for at få et kursusbevis.

Tekniske krav

I forbindelse med udførelse af øvelser er det en nødvendighed, er det som minimum nødvendigt at oprette en trial hos Microsoft af Microsoft 365. I Modul 0 gennemgås hvordan du opretter en trial hos Microsoft. I Modul 0 er også en detaljeret skrevet vejledning af oprettelsesproceduren.

Vejledning

Når du har tilmeldt dig på MitHK, får du inden for kort tid en mail fra kursusafdelingen@hk.dk med diverse praktiske informationer, så du kan komme i gang.

Sådan får du hjælp

  • Har du ikke modtaget din tilmeldingsnøgle, eller giver tilmeldingsnøglen ikke adgang til det ønskede kursus, skal du kontakte HK’s kursusafdeling: kursusafdelingen@hk.dk, 3330 4200.

  • Har du spørgsmål om det faglige indhold på et kursus, du deltager i, skal du bruge forummet på det pågældende kursus

Arrangør

SAMDATA\HK
Weidekampsgade 8
0900   København C

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

96040 Managing SharePoint and OneDrive in Microsoft 365

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

96040 Managing SharePoint and OneDrive in Microsoft 365

   

Mine oplysninger

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem