HK.dk logo
D2292244316

TILBAGE TIL KALENDER

Få mod til mere på jobbet

31. oktober - 1.november 2022 | 10.00 - 16.00

31. oktober 2022

Har du lyst til at sætte fokus på din personlige og faglige udvikling på jobbet? Drømmer du om selv at sætte retningen for dit arbejdsliv, eller mangler du modet til at række ud efter det, du drømmer om? Så er kurset her for dig!

Se hele beskrivelsen

Start: 31. oktober 2022, kl. 10.00
Slut: 1. november 2022, kl. 16.00
Status Få ledige pladser
Kursusnummer: 9001-22-44-11
Adresse: HK Hovedstaden, Svend Aukens Plads 11, 2300 København S
placering på kort
Website: Læs mere om stedet her

Indhold

Kurset løber over to dage. På førstedagen arbejder vi med dit personlige ståsted og udvikling. På anden dagen trækker vi dette arbejde over i din arbejdssammenhæng. Her ser vi på, hvordan du kan opnå faglig udvikling og gnist i arbejdslivet ved at række ud efter nye udfordringer. Hvad kunne være en spændende ny opgave for dig? Måske et nyt ansvar eller en ny rolle? Det kunne være, at du gerne vil deltage i en faglig aktivitet eller et netværk? Måske har du nogle gode ideer til, hvordan I kunne gøre noget anderledes i afdelingen? Måske vil du stå i spidsen for det?

Formål

Efter dette kursus vil du vende tilbage til dit arbejde med en masse inspiration til, hvordan du kan udvikle dig på jobbet. Du har fået værktøjer til, hvordan du kan tage en snak med din leder, så input fra kurset kan få liv i din hverdag. Efter kurset arbejder du videre med din personlige udvikling ved hjælp af en personlig logbog, som bliver udleveret på kurset.

Mål

På kurset arbejder vi med hver enkelt deltagers personlige udviklingszone. I en tryg ramme stiller vi ind på det, der begrænser og måske holder dig tilbage fra at vokse i jobbet. Usikkerheden ved at gøre noget, man ikke har erfaring med, holder nemlig mange tilbage for at prøve kræfter med nye udfordringer. Det kan være frygten for at stå frem, tage ordet, være udadvendt, være opsøgende, få ansvaret, få indflydelse…. eller noget helt andet. Det kan være sådan nogle bekymringer, som står imellem dig og det spændende arbejdsliv, du drømmer om.

Sammen finder vi ud af, hvad der stopper dig, og du får hjælp til at overvinde det eller inspiration til at ”finde vejen udenom”. Vi arbejder i små fortrolige grupper og med en maksimal holdstørrelse på 12 deltagere.

Arrangør

HK Hovedstadens Uddannelse & Karriere
Svend Aukens Plads 11
2300   København S

Adresse

Svend Aukens Plads 11
2300 København S

Vis stort kort

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Få mod til mere på jobbet

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Få mod til mere på jobbet

   

Mine oplysninger

Kurset er desværre allerede overtegnet. Ved en tilmelding vil du komme på venterlist

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem