HK.dk logo
D2292244809

TILBAGE TIL KALENDER

LinkedIn - Online over ZOOM

15. november 2022 | 10.00 - 14.30

15. november 2022

Tilmeldingsfrist 08. november 2022

At du kigger på dette kursus, tyder på, at du godt kender til eksistensen af LinkedIn. Du har måske endda hørt, hvordan LinkedIn har hjulpet andre med at få nyt job.

Se hele beskrivelsen

Dato: 15. november
Tidspunkt: 10.00 - 14.30
Status Ledige pladser
Kursusnummer: 1000-22-11-15
Adresse: Webinar
Tilmeldingsfrist: 08. november 2022

På dette kursus får du nogle helt lavpraktiske, konkrete værktøjer til at bruge LinkedIn aktivt. Til alle punkter vil der være både en teoretisk og praktisk del, så du ikke kun lærer, men rent faktisk er i gang, når du går herfra.
Din profil
Det er ud fra din profil, at folk danner sig et indtryk af, hvem du er og ikke mindst, hvad du kan. Du får opsat en profil, der er designet og målrettet til dit formål.

Dit netværk
Når du skal i gang med at opbygge dit netværk, bør du tænke over, hvem det skal bestå af. Vi kigger på formål, målgruppe og skaber relationer.

Aktivitet
Hvordan opfører man sig på LinkedIn? Og hvordan kan det være, at nogle opslag får mere succes end andre? Du får tips til, hvordan du får succes med dine egne indlæg, samt hvad der er ok at gøre, og hvad der er no go.

Søgninger
LinkedIn har en omfattende søgefunktion, der kan hjælpe dig tættere på en ny arbejdsgiver. Vi gennemgår forskellige muligheder for at søge i eget samt andres netværk med det formål at skabe kontakt.

Du vil få tilsendt et link og en kode til at logge på zoom og en vejledning i installation og hvordan du benytter de forskellige funktioner i undervisningen.

Deltagerforudsætninger

Medlem af HK Sjælland

Underviser:

Mette Esbensen (f. 1980) er uddannet grafiker og har haft to jobs – begge i nyoprettede stillinger, og sidst som kreativ ansvarlig for OBH Nordica – før hun blev selvstændig med eget reklamebureau i 2013.
Allerede dengang kunne Mette se, at netværk kunne noget, og hun bruger i dag aktivt sit netværk til at få nye kunder og skabe nyttige relationer. Herunder spiller LinkedIn en stor rolle.
Mette har undervist jobsøgende, netværksgrupper samt erhvervsdrivende i, hvordan LinkedIn kan være åbningen til netop dét, du gerne vil opnå karrieremæssigt.

Hjemmeside: grafikpaletten.dk
LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/in/metteesbensen/

Arrangør

HK Sjælland
Hersegade 13
4000   Roskilde

Telefon:
70114545 / Fax: 46320652
Mail:
hk.sjaelland@hk.dk
Web:
www.hk.dk/omhk/afdeling/sjaelland

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

LinkedIn - Online over ZOOM

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

LinkedIn - Online over ZOOM

   

Mine oplysninger

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem