HK.dk logo
D2292257148

TILBAGE TIL KALENDER

Spot din karriere type

4. december 2023 | 09.00 - 15.00

4. december 2023

Karriere er noget alle har og det betyder noget forskelligt for hver af os. Med viden om dit personlige karrieremønster bliver du bedre i stand til at planlægge dit næste karriereskridt. På denne workshop får du en test af dit personlige karrieremønster og inspiration til, hvordan du bedst kommer videre i din karriere.

Se hele beskrivelsen

Dato: 4. december
Tidspunkt: 09.00 - 15.00
Status Få ledige pladser
Kursusnummer: 9159-23-47-11
Adresse: HK Hovedstaden, Svend Aukens Plads 11, 2300 København S
placering på kort
Website: Læs mere om stedet her

Formål

For de færreste er karriere en nøje planlagt vej. Karriere er oftest dynamisk og udvikler sig i takt med de opgaver, du løser, og de mennesker, du samarbejder med. Udviklingen af din karriere varierer derfor også over tid og påvirkes af, hvor du er i livet.
Decision Dynamics Karrieremodellen™ beskriver 4 specifikke karrieremønstre, som videnskabeligt bevist har afgørende betydning for menneskers motivation i arbejdslivet.
Når du kender dit karrieremønster, bliver du klar på, hvad der er vigtigt for dig i jobbet. Det kan f.eks. handle om, hvordan du foretrækker rammer, opgavetyper og om hvilke ønsker du har til fordybelse eller variation, tværorganisatorisk involvering, kortere vs. længere opgavetyper eller fokus på drifts- eller udviklingsopgaver.
Karriereprofilværktøjet, Karrieremodellen, giver dig en overskuelig og effektiv forståelsesramme, som gør det nemmere for dig at planlægge det næste rigtige karriereskridt for dig.

Mål

Det er ikke alle, der har en tydelig forståelse af, hvad der er en god karriere for dem selv. Decision Dynamics Karrieremodellen™ giver dig indsigt i fire forskellige mønstre, som vi typisk genkender og identificerer os med. Der arbejdes med, hvordan vi forstår og tænker om karriere og hvad der motiverer og engagerer os.
Workshoppen giver en god indsigt og forståelse for, hvordan din forestilling om den ”rigtige” karriere og din motivation i arbejdslivet hænger sammen. Du får viden om karriere, engagement og motivation, som du kan bruge til at planlægge dit næste skridt i karrieren og du bliver bedre i stand til at italesætte, hvilke specifikke arbejdsopgaver og retning der skal til for, at du kan bevare motivation og engagement fremover. Du går fra workshoppen med:

  • Forståelse for hvad der er de optimale rammer og betingelser for dig i dit arbejdsliv
  • Resultatet af din personlige karriereprofil
  • Drøftelse af muligheder for din karriereudvikling
  • Inspiration til plan for din videre karriere

Forplejning

Det er muligt at bestille dagens sandwich uden beregning. Du skal bestille den i receptionen, inden undervisningen starter og senest kl. 10. Drikkevarer er ikke inkluderet. Hvis du har madpakke med, kan du opbevare den i køleskabet på 2. sal lige uden for undervisningslokalerne. Sandwich kan hentes her.

Undervisningsform

Workshoppen er en kombination af oplæg, øvelser i grupper og individuelle refleksionsøvelser og du får allermest ud af workshoppen, hvis du møder åben og nysgerrig op med modet til at dele med de øvrige deltagere

Info

Tilmeldingen er bindende,da profilanalysen er en HK betaler for. Når du har tilmeldt dig accepterer du at vi sender din email til underviseren, som så tilsender link til profilanalysen.

Arrangør

HK Hovedstadens Uddannelse & Karriere
Svend Aukens Plads 11
2300   København S

Adresse

Svend Aukens Plads 11
2300 København S

Vis stort kort

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Spot din karriere type

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Spot din karriere type

   

Mine oplysninger

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem