HK.dk logo
D2292268565

TILBAGE TIL KALENDER

Bliv skarp på dit bidrag til arbejdsmarkedet

18. marts 2024 | 09.00 - 15.00

18. marts 2024

Ved du hvad du er værd på jobmarkedet, hvis du bliver opsagt eller får lyst til at skifte job? Hvis ikke, er det måske tid til at få styr på dine kompetencer og den værdi du kan bidrage med. Der er ikke noget galt i "bare" at passe sit job, men hvis du ønsker selvbestemmelse og indflydelse på dit eget arbejdsliv, skal du vide, hvad du bidrager med og kunne formidle det til din nuværende eller kommende arbejdsgiver. Det handler nemlig om din employability, som er et udtryk for, hvor interessant du er på jobmarkedet.

Se hele beskrivelsen

Dato: 18. marts 2024
Tidspunkt: 09.00 - 15.00
Status Ledige pladser
Kursusnummer: 9158-24-12-11
Adresse: HK Hovedstaden, Svend Aukens Plads 11, 2300 København S
placering på kort
Website: Læs mere om stedet her

Formål

Formålet:
På jobmarkedet i fremtiden forventes det, at du tager stadig større ansvar for din egen karriereudvikling. Du er ikke længere sikker på at blive i dit job gennem et helt arbejdsliv. Jobmarkedet går fra at fokusere på lønforhold til employability. Arbejde bliver noget, vi har, fordi vi formår at skabe værdi for en arbejdsgiver.
Jobrelationen bliver stadig mere dynamisk og din værdi på arbejdsmarkedet, bliver afgørende for, hvilke opgaver du kommer til at arbejde med. Det er derfor vigtigt, at du har styr på, hvilken værdi du bidrager med. Det handler om kroner og øre, men om hvordan du bidrager til kerneopgaverne i virksomheden.
Når du er i stand til at fortælle om dine kompetencer ud fra et forretningsorienteret mindset, vil du i højere grad opleve, at du får indflydelse på dit eget arbejdsliv. Med andre ord, skal du i fremtiden være langt skarpere til at formidle den værdi du skaber og bidrager med, i de arbejdsopgaver du løser.

Mål

Workshoppen styrker din opmærksomhed på, hvad du KAN og VIL og hvilken VÆRDI du tilfører. Når du er bevidst om dine kompetencer og ved hvad der motiverer dig, er det nemmere at træffe gode beslutninger for din videre karriere og sikre din employability.
Gennem konkrete øvelser får mulighed for at reflektere over, hvad der skal til for at få dig nærmere dit næste mål og hvordan du kan arbejde videre ud ad dit karrierespor. Uanset om du er i job eller er aktiv jobsøgende, går du fra workshoppen med fornyet energi og friske øjne på din arbejdssituation.
Det er et must, at du har lyst til at dele viden og erfaringer med de øvrige deltagere, da workshoppen er en kombination af øvelser, oplæg og plenumdiskussioner.

Deltagerforudsætninger

Det er et must, at du har lyst til at dele viden og erfaringer med de øvrige deltagere, da workshoppen er en kombination af øvelser, oplæg og plenumdiskussioner.

Forplejning

Det er muligt at bestille dagens sandwich uden beregning. Du skal bestille den i receptionen, inden undervisningen starter og senest kl. 10. Drikkevarer er ikke inkluderet. Hvis du har madpakke med, kan du opbevare den i køleskabet på 2. sal lige uden for undervisningslokalerne. Sandwich kan hentes her.

Undervisningsform

Workshoppen er en kombination af øvelser, oplæg og plenumdiskussioner.

Arrangør

HK Hovedstadens Uddannelse & Karriere
Svend Aukens Plads 11
2300   København S

Adresse

Svend Aukens Plads 11
2300 København S

Vis stort kort

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Bliv skarp på dit bidrag til arbejdsmarkedet

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Bliv skarp på dit bidrag til arbejdsmarkedet

   

Mine oplysninger

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem