HK.dk logo

Forum for Nordisk Jernbanesamarbejde

11. marts 2013  |   | 

Forum for Nordisk Jernbanesamarbejde (NJS) er en forening som via deres tidsskrift ønsker at styrke jernbanemedarbejdernes viden om deres arbejdspladser. Den danske afdeling afholder desuden flere årlige spændende "gå-hjem møder", hvor man kan møde kollegaer med helt andre opgaver, men samme mål, nemlig en konkurrencedygtig bane.
NJS er et netværk af nuværende og tidligere jernbanemedarbejdere i Norden, ved de statslige baner, hos operatører, rådgivere og private leverandører. Alle med en dyb interesse for alle jernbanespørgsmål på nordisk, men også på et bredere plan.

Nu har du også muligheden for at tilegne dig mere viden om jernbanen. Medlemmer af Trafik & Jernbane tilbydes et medlemskab i NJS til 180 kr om året. Prisen inkluderer 5 årlige numre af tidsskriftet "Nordisk Järnbane Tidsskrift" og gratis deltagelse i deres "gå-hjem-møder". Medlemskabet kan tegnes ved at sende en mail til njs@larslund.com med oplysninger om adresse og tlf.

Præcis hvilken type af spændende arrangementer der afholdes fortæller Henrik Dalsgaard Verner, fra Rejsecentret på Københavns Hovedbanegård lidt om her. Han er mange-årigt medlem af begge organisationer.

"Jeg har igennem årerne deltaget i mange spændende og særdeles lærerige arrangementer, hvor jeg har tilegnet mig værdifuld viden, jeg har kunnet bruge i mit daglige arbejde som salgsleder i DSB; arrangementer der har vekslet mellem egentlige udflugter og "gå-hjem møder".

Jeg har blandt andet været nede og "røre" ved Storebæltstunnellen inden den blev færdig, prøvekørt 4. generations S-togene før de kom i almindelig drift, besøgt Metroens driftscentral mens det hele var én stor byggeplads samt deltaget i arrangementer forud for åbningen af Øresundsforbindelsen. Andre emner har været kommende store sporarbejder med vidtrækkende konsekvenser for passagerne, ligesom jeg har erhvervet mig værdifuld viden om såvel større køreplansomlægninger som det til dato største sporarbejdsprojekt på S-banen: "Nye Spor" på Nordbanen for svart 3 år siden. Også et lærerigt besøg hos Citytunnellen i Malmø og en orientering om den nye linjeføring blev det til kort før åbningen for godt 2 år siden. Også sændende arrangementer med både Lokalbanen og Regionstog på menuen popper op hos mig - og også et arrangement for nogle år siden omhandlende den store infrasturkturfornyelse og nyinvestering i driftsmateriel på de nordjyske privatbaner.

Førhen inviterede DSB ofte salgsmedarbejde til informationsmøder omhandlende "NYT" inden for såvel billetprodukter som rullende materiel; en aktivitet jeg virkelig har savnet de senere år, og så meget desto mere værdsætter jeg at kunne indhente solid og faglig kompetent viden gennem netop arrangementerne i NJS".Du kan få ydereligere oplysninger på hjemmesiden http://www.njsforum.com


HK-medlemmer

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Brug for HK?

Ring til os

HK's fagforening: 7011 4545

Åbningstid: Åben i dag 08-17

HK's a-kasse: 7010 6789

Åbningstid: Åben i dag 08-17

Skriv til os

Brug formularen her, så får du hurtigt svar.

SKRIV TIL OS

Følg os på Facebook

Få tips til dit arbejdsmiljø, viden om arbejdsmarkedet, karriereudvikling samt kontante medlemsfordele

Følg os

Tekniske problemer

Ved tekniske problemer på hjemmesiden, ring til 4437 1563. Åbent 6.00-24.00.

Brug for HK?

Skriv til os

Brug formularen her, så får du hurtigt svar.

SKRIV TIL OS

Følg os på Facebook

Få tips til dit arbejdsmiljø, viden om arbejdsmarkedet, karriereudvikling samt kontante medlemsfordele

Følg os

Ring til os

Fagforeningen: Mandag til torsdag kl. 8.00-17.00. Fredag kl. 8.00-16.00. A-kassen: Mandag og onsdag: 08.00-17.00 Tirsdag og torsdag: 08.00-12.00 Fredag: 08.00-16.00

HK's fagforening: 7011 4545

HK's a-kasse: 7010 6789

Tekniske problemer

Ved tekniske problemer på hjemmesiden, ring til 4437 1563. Åbent 6.00-24.00.

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk