Ring til fagforeningen

7011 4545

Søndag 10.00-12.00 
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00
Torsdag lukket Lukket
Fredag 8.00-16.00

Ring til a-kassen

7010 6789

Søndag Lukket
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 10.00-17.00 
Torsdag lukket Lukket
Fredag 8.00-16.00

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os

Skriv til os

Oplever du tekniske problemer med hjemmesiden ring: 4437 1563 - åben: 6.00-24.00

Telefonerne er åbne i weekenden

HK Fagforening er klar til at svare på spørgsmål om coronavirus i relation til dit arbejdsliv. Ring til os lørdag den 4. og søndag den 5. april mellem kl. 10.00 og 12.00.

Telefon: 7011 4545

HK.dk logo

Coaching førte til drømmejobbet

31. januar 2014  |  HK Kommunal  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Et opkald til Karrieretelefonen gav Tina Lykke Andersen selvtillid og et skub i den rigtige retning.

Det, hun troede, var det perfekte drømmejob, viste sig at være det stik modsatte. Tina Lykke Andersen på 36 år havde arbejdet som skolesekretær i Herning Kommune i tre år, da hun besluttede sig for at ringe til Karrieretelefonen.

Hun var ked af  sit job, følte ikke hun blev udfordret og oplevede samtidig samarbejdsvanskeligheder med ledelsen.

– Jeg var helt sikker på, at jeg havde fundet det perfekte job. Men efter kort tid kunne jeg bare mærke, at det ikke var rigtigt. Jeg var meget i tvivl om, hvordan jeg skulle komme videre, og hvad jeg overhovedet skulle lave. 

Tina Lykke Andersen havde læst om Karrieretelefonen og besluttede at give det et forsøg.  

– Jeg forklarede lidt om min arbejdshistorie, og karrierecoachen spurgte ind til forskellige opgaver, hvad jeg godt kunne lide, og hvad jeg var træt af ved mit job. Det var ikke sådan, at han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre – men han spurgte meget, så jeg selv fik sporet mig ind på, hvad jeg gerne ville lave.


Tal og løsninger var sagen

”Regnskab og tal”, ”det at udtænke løsninger” og ”noget med kommunikation”, var de tre hovedpointer, Tina Lykke Andersen fik ud af samtalen med karrierecoachen. Og tre uger efter dukkede drømmejobbet op på Kørselskontoret i Herning Kommune. Tina Lykke Andersen søgte, kom til samtale og fik jobbet. I dag arbejder hun med tal, kommunikation og finder løsninger for ældre, specialbørn og handicappede, der har brug kørsel.

– Det gav mig helt klart et selvtillidsboost at tale med Karrieretelefonen. Jeg var begyndt at tvivle på mig selv og var usikker på, om jeg overhovedet duede til noget. Så jeg synes, det er et fantastisk tilbud. Samtalen fik pejlet mig ind på, hvad jeg gerne ville lave. Og i dag er jeg simpelthen så glad. Der er brug for mig på mit nye arbejde, det er spændende, og jeg kan næsten ikke komme hjem om eftermiddagen. Det er så lækkert, fortæller Tina Lykke Andersen glad.


Karriere Karriereudvikling Kompetencer Udvikling

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk