Ring til fagforeningen

7011 4545

Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Ring til a-kassen

7010 6789

Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 10.00-17.00 
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os

Skriv til os

Oplever du tekniske problemer med hjemmesiden ring: 4437 1563 - åben: 6.00-24.00

HK.dk logo

Generalforsamling hos Akademimerkonomer i HK Nordjylland

03. februar 2014 Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

40 medlemmer af Akademimerkonomer i HK fra hele Nordjylland var samlet om generalforsamling og et spændende oplæg om Frederikshavn Havn.

Generalforsamlingen blev et tilløbsstykke og der var en masse god energi, der bl.a. resulterede i, at formand Randi Offersoy blev genvalgt for en 2 årig periode.
Bestyrelsen – der dækker hele Nordjylland, er med til at sikre, at medlemmer af Akademimerkonom i HK får udbytte og  indsigt i mange af de ting der rører sig i hele vores område. Vi ønsker at være på forkant med udviklingen og stiller skarpt på at være til stede og vise nærhed for vores medlemmer.  

Der er i året løb lavet mange gode tiltag, bl.a. virksomhedsbesøg, teaterture og en tur til Samsø hvor der blev aflagt besøg på Energi akademiet og Samsø Bryghus.  

Uddannelse, uddannelse og uddannelse det er simpelthen det, vi som medlemmer af HK skal sikre os – for fremtiden tegnes af dem der hænger ved og i. Alle skal selv tage ansvaret for at øge sin markedsværdi og blive en del af den udvikling som kommer uanset hvad.  
Medlemmer til generalforsamling

Medlemmerne gav udtryk for, at de fortsat vil bakke op og være med til at sikre, at der kommer et tættere samarbejde mellem alle i hele Nordjylland. At formand for Landsforeningen Per Mikkelsen og Direktør for HK Nordjylland Jørgen Andersen begge deltog, ja det gjorde bare aftenen helt perfekt.  

Efter generalforsamlingen fik vi besøg af Havnedirektør Mikkel Seedorf Sørensen, der med en fantastisk begejstring for sit job, gav en fyldestgørende redegørelse for hvad der sker på havnen. En arbejdsplads i rivende udvikling og med den store havneudvidelse i sigte, er det et område hvor vi i Frederikshavn Kommune virkelig kan være stolte af – her sker der noget. Mikkel Seedorf Sørensen gennemgik havnens planer for de respektiver etaper af havneudvidelsen og fortalte at etape 1 forv Alle på havnen har virkelig sat alle sejl til fremtidens udfordringer, for at skabe en udvikling og et miljø vi som indbyggere kan være stolte af - og 1. etape forventes klar i 2016. Der var en stor spørgelyst og alle var enige om, at vi skal på besøg hos Mikkel når 1. etape er afsluttet.  

Havnedirektøren

Trods snestorm og kulde blev det en fantastisk aften, hvor alle gik fra mødet med en klar forventning om, at vi også i fremtiden skal være med til at sikre uddannelse, oplevelser og sammenhæng på tværs af hele regionen, slutter formand Randi Offersoy.  

Af Lilly Pedersen
Frederikshavn          

 


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk