Ring til fagforeningen

7011 4545

Fredag 8.00-16.00
Lørdag 10.00-12.00 
Søndag 10.00-12.00 
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00

Ring til a-kassen

7010 6789

Fredag 8.00-16.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 10.00-17.00 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os

Skriv til os

Oplever du tekniske problemer med hjemmesiden ring: 4437 1563 - åben: 6.00-24.00

HK.dk logo

Husk at stemme på din repræsentant til bestyrelsen

25. februar 2014  |  Landsklubben Salling Group  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

I uge 11 er der valg til Dansk Supermarkeds bestyrelse, og Landsklubben Dansk Supermarked indstiller formand Gert Torstensson og næstformand Helle Bech som medarbejderrepræsentanter i bestyrelsen.

Medarbejderne i Dansk Supermarked har tre repræsentanter i A/S-bestyrelsen. Der er valg til bestyrelsen i uge 11, og landsklubben anbefaler, at du stemmer på enten formand Gert Torstensson fra Føtex Egå eller næstformand Helle Bech fra Bilka Horsens. Gert Torstensson genopstiller, mens Helle Bech stiller op til bestyrelsen for første gang.


Læs mere om HK-klubbens kandidater nedenfor.


Gert Torstensson: "Ledelsen lytter til de problemer og opgaver, jeg kommer med"

Dansk Supermarked

- Jeg bruger mit tillidshverv til at arbejde for bedre vilkår for alle ansatte i Dansk Supermarked. Som medarbejderrepræsentant i A/S bestyrelsen vil jeg benytte min indsigt og indflydelse til, at vi også i fremtiden har en god arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed, og at vi kan have en god og tryg hverdag. En dansk arbejdsplads vi stadig kan være stolte af.  

- Jeg er med til gennem HK at forhandle løn- og arbejdsvilkår ved overenskomstforhandlingerne, senest de der foregår nu. Som fællestillidsrepræsentant samler jeg hverdagenes problemstillinger sammen med alle tillidsrepræsentanter i Dansk Supermarked og drøfter det med ledelsen. Jeg har et godt forhold til ledelsen i Dansk Supermarked, og som talerør for alle medarbejdere i Dansk Supermarked føler jeg, at ledelsen lytter til de problemer og opgaver, jeg kommer med.

Om Gert Torstensson:

Gert Torstensson er 53 år og ansat i salgsafdelingen i føtex. De første 22 år i føtex  Egå, hvor han stadig er tilknyttet som tillidsrepræsentant. Gert Torstensson har været ansat i føtex i 25 år og været fællestillidsrepræsentant i Dansk Supermarked i 14 år. Han har bestyrelseserfaring siden 2002, hvor han blev valgt som medarbejderrepræsentant i det daværende føtex A/S og siden 2005 i Dansk Supermarked A/S. Gert Torstensson er formand i Landsklubben Dansk Supermarked.

Helle Bech: "Landsklubben skal sidde med i bestyrelsen, fordi vi ved, hvad der sker i husene"

Bilka

-  Som næstformand i KOU Bilka (samarbejdsudvalg på landsplan) samler jeg hverdagens problemstillinger sammen med de 17 andre tillidsrepræsentanter i Bilka og drøfter dem med ledelsen. Det kan for eksempel være, at vi kun skal have fornavn på vores navneskilte, pauseregler i kasselinjen, ventetid ved udgangen ved rødt lys, regler for advarsler og brug af variabel arbejdstid. Stort og småt, som påvirker vores hverdag. Det er vigtigt, at der er nogen, der tør at stille sig op, og jeg føler, at ledelsen respekterer og hører mig.

- Via Landsklubben Dansk Supermarked har jeg stor viden om resten af koncernen, så jeg kender de fælles opgaver, vi har at arbejde med. De er jo ofte de samme i alle kæder, på kontorer og på lagrene. Vi skal alle sammen hjælpe hinanden, for at nå resultater, og den viden om arbejdspladsen på tværs gør det netop vigtigt, at landsklubben sidder med i bestyrelsen. Fordi vi ved, hvad der sker i husene.

Om Helle Bech:

Helle Bech er 53 år og arbejder i Bilka Horsens. Hun har været ansat i Dansk Supermarked i 13 år, og været tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant i ni år. Hun er næstformand i KOU (samarbejdsudvalg på landsplan). Helle Bech er næstformand i Landsklubben Dansk Supermarked.

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk