Ring til fagforeningen

7011 4545

Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00
Torsdag 8.00-17.00
Fredag 8.00-16.00
Lørdag Lukket

Ring til a-kassen

7010 6789

Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00
Torsdag 8.00-17.00
Fredag 8.00-16.00
Lørdag Lukket

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os

Skriv til os

Oplever du tekniske problemer med hjemmesiden ring: 4437 1563 - åben: 6.00-24.00

Telefonerne er åbne i weekenden

HK Fagforening er klar til at svare på spørgsmål om coronavirus i relation til dit arbejdsliv. Ring til os lørdag den 28. og søndag den 29. marts mellem kl. 10.00 og 14.00.

Telefon: 7011 4545

HK.dk logo

Endnu et genvalg til en formand

27. marts 2014  |  Sydjylland

Hanne Kærgaard Mathiasen fortsætter i spidsen for HK Handel Sydjylland, som onsdag aften holdt generalforsamling.

 

 

Hanne K. Mathiasen (i hvidt) sammen med resten af den nye bestyrelse i HK Handel Sydjylland. Kvinderne er i forgrunden, men når man tæller suppleanterne med, er der talmæssigt ligestilling mellem kønnene i bestyrelsen. Til venstre for formanden står i sort næstformand Pia Klint Mortensen og Lone Schack og til højre for hende står Mette Causlund. Bag dem står Jens Alfred Sørensen, Henrik Dan Larsen, Per Lindberg Steffensen og Vibeke Kjær Jespersen. Allerbagest står Torben Post, Jørgen L. Madsen og Erik Grambow. David Kjær Funding var fraværende.


Også på den fjerde og sidste af forårets sektorgeneralforsamlinger i HK Sydjylland fik den siddende formand lov at tage endnu en periode.

Hanne Kærgaard Mathiasen blev genvalgt - uden modkandidater - som formand for HK Handel Sydjylland, der holdt generalforsamling onsdag aften med knap 40 deltagere.

Bestyrelsen fik to nye ansigter, da Jens Alfred Sørensen og Vibeke Kjær Jespersen (begge fra A/S LM Kolding) blev valgt ind.De afløser Johnny Buelund, der ikke ønskede genvalg, og Torben Post, som fremover er suppleant i stedet for Heidi Smaakjær, som ikke ønskede genvalg.

HK's vigtigste aktiv: De tillidsvalgte

Hanne K. Mathiasen

I sin beretning fokuserede Hanne K. Mathiasen ikke mindst på det gode samarbejde med de tillidsvalgte på arbejdspladserne, som støtter massivt op om både kurser og TR-netværksmøder.
Faktisk er HK Handel Sydjylland den afdeling, der har flest tillidsvalgte med på de aktuelle kurser om Den Organiserende Fagforening for tillidsvalgte.

"Her tror jeg, at den faktor, at vi de sidste mange år har arbejdet målrettet med at udbygge vores dialog med de tillidsvalgte, giver pote", sagde Hanne K. Mathiasen.

"Jeg har fået flere tilkendegivelser og forespørgsler fra de andre afdelingssektorformænd om, hvordan vi kan få så mange til at møde frem. Mit svar har typisk været: En bestyrelse der siger og mener, at de tillidsvalgte er HK's vigtigste aktiv, ligesom en flok dygtige faglige, der bakker op og understøtter vores tillidsvalgte, har en tæt kontakt til hver deres tillidsvalgt, tager rundt på arbejdspladserne og besøger dem derude i hverdagen", sagde formanden.

Husk at stemme

Hanne K. Mathiasen og Heidi Smaakjær

Hanne K. Mathiasen sagde farvel og tak for indsatsen til Heidi Smaakjær, der har siddet i bestyrelsen i en årrække.

Hanne K. Mathiasen kom også med en stærk opfordring til sine medlemmer om at deltage i urafstemningen om Overenskomst 2014:

"Netop nu er urafstemningen i gang, og det er meget vigtigt, at vi alle husker at stemme, og at vi husker vores kollegaer på, at de også skal stemme. Vi kommer ikke uden om, at når vi sidder ved forhandlingsbordet, så er arbejdsgiverne meget bevidste om, hvor stor en del af vores medlemmer, der har stemt, og dermed hvilken styrke, vi samlet set har. Så ja, stemmeprocenten har også indflydelse på det resultat, vi kan forhandle os frem til", sagde hun.  

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk