Ring til fagforeningen

7011 4545

Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Ring til a-kassen

7010 6789

Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 10.00-17.00 
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os

Skriv til os

Oplever du tekniske problemer med hjemmesiden ring: 4437 1563 - åben: 6.00-24.00

Vi opdaterer it-systemerne

Vi opdaterer vores it-systemer i dag 6/4-20 kl. 20.00- 22.00, du kan derfor opleve, at du ikke kan logge ind i dette tidsrum.

Vi beklager ulejligheden.

HK.dk logo

Vi vil gerne høre dine forslag til en bedre fagforening

07. april 2014  |   | 

Fra TR Kursuskonference

Kampagnen for en styrket fagforening blev skudt i gang på en 2-dages kursuskonference den 3. og 4. april, hvor 60 tillidsrepræsentanter var samlet i Odense.

Inden for de næste par måneder vil alle medlemmer af HK Trafik & Jernbane blive kontaktet af deres tillidsrepræsentant - fordi vi er meget interesseret i at få en god samtale med dig om, hvordan vi kan gøre fagforeningen bedre.

Udover en personlig kontakt vil vi også invitere dig med til en helt ny type fyraftensmøder, som vi kalder ”aktive lyttemøder”, hvor ledelsen i HK Trafik & Jernbane deltager for at give fuld opmærksomhed på forslag til forbedringer i fagforeningens arbejde. Vi håber, at så mange som muligt af jer vil deltage og fortælle os om de ønsker, I har til fagforeningen i fremtiden - som gør, at vi rammer bedre plet med vores aktiviteter.

”Back to basics” – nu også i fagbevægelsen  

Vi tror på, at en styrkelse af fagforeningen kan skabe en ny faglig dagsorden i virksomhederne, som er i stand til at skabe flere og bedre resultater for den enkelte – når bare vi aktivt bruger vores fællesskab. Fagforeningen er i dag ikke lige så stærk og toneangivende som før hen – og som det siges i sportsverdenen, så er man er ikke bedre end sin seneste kamp. Men den sidste kamp er ikke blæst af!   Grundtanken med fagbevægelsen er, at når vi optræder enigt, samlet og aktivt, så vil vi bedre kunne overbevise ledelserne og politikerne om at lytte til os og vores forslag til forandringer.   Som det er lige nu, har de store jernbanevirksomheders topledelser bombet tilliden, samarbejdskulturen og det psykiske arbejdsmiljø flere år tilbage. Det gør ondt - og det vil fortsætte lige indtil, vi i fællesskab siger stop og sætter en ny dagsorden.   Ikke at vi drømmer os tilbage til fordums ”virksomhedsfællesskab” – dertil er de politiske og økonomiske krav til virksomheden blevet for omfattende. Men vi tror på, at fagforeningens fælles styrke skal ”genopfindes” – for at sikre medarbejderne indflydelse på fremtiden og forhindre vilkårlige forringelser.   Her har du som medlem en meget vigtig rolle, som vi håber du vil spille med på.   Tag godt imod os, når vi kontakter dig!  

Se videoklip fra TR-kursuskonference

60 tillidsrepræsentanter i HK Trafik & Jernbane var i sidste uge samlet i Odense, hvor der var enighed om, at fagforeningen skal forny sig og sætte alle kræfter ind på at komme i bedre samklang med medlemmernes interesser – enkeltvist og i fællesskab. 

Linda, Arriva Tog
Lisa, DSB
Martin, DSB

Mogens, DSB Pernille, HK Trafik & Jernbane
Robert, Banedanmark


 

Aktive lyttemøder i foråret 2014

Mandag 5. maj i København
Tirsdag 6. maj i København
Onsdag 7. maj i Fredericia
Tirsdag 13. maj i Høje Taastrup
Tirsdag 20. maj i Herning
Onsdag 21. maj i Aarhus  

De bliver afholdt som fyraftensmøder i nærheden af din arbejdsplads eller tæt på en relevant togstation. Vi sørger for forplejning. Reserver allerede nu en dato, der passer dig – og tilmeld dig, når du modtager invitationen. 


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk