Ring til fagforeningen

7011 4545

Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00
Torsdag 8.00-17.00
Fredag 8.00-16.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Ring til a-kassen

7010 6789

Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00
Torsdag 8.00-17.00
Fredag 8.00-16.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os

Skriv til os

Oplever du tekniske problemer med hjemmesiden ring: 4437 1563 - åben: 6.00-24.00

HK.dk logo

Virksomhedsbesøg ved Trigon, Frederikshavn

05. maj 2014

Akademimerkonomer i HK på sightseeing i fremtidens bygning

Det var da en fantastisk oplevelse!

Trigon repræsenterer en type virksomhed der er gået fra en hel masse byggeri- og entreprenørmæssige færdigheder til også at beherske helt nye færdigheder, og dermed udvikle virksomheden hen mod fremtiden, for netop at sikre en levedygtig og progressiv virksomhed, der oven i købet kan medvirke til at sikre arbejdspladser i lokalområdet. 

Direktør Karl Erik Slynge fortalte medrivende om virksomhedens udvikling, med betydelig vægt på virksomhedens udvikling gennem de sidste år, hvor man har udvidet virksomhedens fokus til også at omfatte alle former for energibesparende emner, og desuden oven i købet selv har dokumenteret rigtigheden af virksomhedens påstande ved at bygge et nyt domicil til virksomheden hvor al energi, både el, varme og kølefunktion stammer fra jordvarme/-kulde, varmepumpe og solfangere på taget.  

Trigon er simpelthen fulgt med tiden og udviklet sig fra at være en bygge- og anlægsvirksomhed til også at yde professionel energirådgiver på alle niveauer både for store og små.
Trigon har etableret en ny virksomhed der hedder ”Green Source” der netop beskæftiger sig med energi, energiforbrug og energibesparende foranstaltninger.  
Alt  lige fra traditionel isolering, vinduer der er energibesparende, varme til husene, elektricitet og lys til husene og endelig nedkøling af huse, så der sikres en stabil temperatur selv om solen skinner.
Her fortalte salgsdirektør Kim Stubbergaard Reese entusiastisk om ”grøn” energi og de muligheder der ligger i den og desuden om, at udgifterne ikke øges væsentligt ved at installere ”grøn” energi. Det gælder både ved bygning af nye huse men også ved renovering af eksisterende huse, specielt når udgiften sættes op mod de fremtidige besparelser man opnår. 

For eksempel var vi under besøget 27 mennesker samlet i et lokale ved Trigon på første sal, et lokale der vendte mod vest – dvs. vi under hele præsentationen havde solen stående direkte på rummets vinduer – men vi følte os alle veltilpasse i rummet der var installeret med køleslanger i loftet og varmeelementer i gulvet og hvis man ønskede frisk luft åbnede man bare et vindue – køle- og varmekilderne var naturligvis grøn energi der kom fra jordvarme og varmepumpe – elektricitet producerede man gennem solfangere; så alle deltagerne fik her på egen krop oplevet hvordan et totalt 0-energi hus var at opholde sig i – og alle, uden undtagelse følte sig vel tilpas i lokalerne.  

Vi takker direktør Karl Erik Slynge og salgsdirektør Kim Stubbergaard Reese for, at de tog sig tid til at fortælle om både Trigon og Green Source og begge virksomheders produkter og desuden gav en spændende rundvisning på virksomheden, slutter Lisbeth Dørum – bestyrelsesmedlem i Akademimerkonomer i HK.

Trigon Frederikshavn


Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk