Ring til fagforeningen

7011 4545

Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00
Torsdag 8.00-17.00
Fredag 8.00-16.00
Lørdag Lukket

Ring til a-kassen

7010 6789

Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00
Torsdag 8.00-17.00
Fredag 8.00-16.00
Lørdag Lukket

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os

Skriv til os

Oplever du tekniske problemer med hjemmesiden ring: 4437 1563 - åben: 6.00-24.00

Telefonerne er åbne i weekenden

HK Fagforening er klar til at svare på spørgsmål om coronavirus i relation til dit arbejdsliv. Ring til os lørdag den 28. og søndag den 29. marts mellem kl. 10.00 og 14.00.

Telefon: 7011 4545

HK.dk logo

Horsens opruster på elevområdet

25. september 2014  |  HK Kommunal  |  ELEV I KOMMUNE OG REGION  | 

Byrådet i Horsens har i den netop indgåede budgetaftale for 2015, valgt at opruste gevaldigt på elevområdet. Det betyder en fordobling af administrative elever.

I Horsens Kommune vil man gerne gøre en ekstra indsats for de unge, som ønsker en erhvervsrettet uddannelse. Derfor har kommunen med den netop indgåede budgetaftale for 2015 forpligtet sig til at oprette 40 nye elevstillinger i 2015 inden for forskellige brancher som f.eks. ernæringsassistentelever, gartnerelever og altså administrative elever.

Budgetaftalen vækker begejstring hos fællestillidsrepræsentant i Horsens Kommune Lotte Møller Jensen. - Vi ansætter i dag ca. 4-5 elever om året og håber på en fordobling i 2015. Jeg blev simpelthen så glad, da jeg hørte fra vores borgmester, at det var vedtaget. Det betyder, at flere afdelinger end i dag får mulighed for at få en administrativ elev ansat, og vi får nye medarbejdere med nye ideer og ny energi, fortæller Lotte Møller Jensen og understreger, at det selvfølgelig også er ”hårdt arbejde” for de ansatte.


Elever holder os til ilden

Det giver selvfølgelig også en udfordring for medarbejderne, for der bruges tid på at give eleverne en rigtig god uddannelse. Men det vi som tillidsrepræsentanter hører fra afdelingerne er, at det også giver rigtig mange positive oplevelser at have elever. Når vi har elever, skal vi hele tiden være skarpe på udviklingen inden for administration. Det holder os til ilden, og det er der brug for især i disse år, hvor vores fag udvikler sig med stormskridt, forklarer hun.

Lotte Møller Jensen er selv med til at ansætte de administrative elever og har været overrasket over at se, hvor mange der gerne vil være elev i Horsens Kommune.

- I foråret 2014 fik vi 232 ansøgninger til fire elevstillinger og måtte afvise rigtig mange motiverede og kvalificerede unge mennesker. Derfor synes jeg, det er et stærkt signal kommunen sender til erhvervslivet om at bidrage til, at flere unge får mulighed for en god uddannelse. På langt sigt er jeg overbevist om, at det vil være en fordel for Horsens Kommune, at man er med til at uddanne og opkvalificere de unge mennesker, som forhåbentlig senere vil søge job hos os og blive nogle gode medarbejdere.  

Elev Elevpladser Fremtidens talenter

Få max ud af din uddannelse

Læs hvordan her

Få max ud af din uddannelse


Læs hvordan her

Har du også læst...


Offentligt ansatte bidrager med op til fem dages frihed

27. marts 2020  | HK Kommunal  | DL

Ny aftale lægger op til, at ansatte i kommuner og regioner, der i denne tid ikke varetager arbejdsopgaver, kan blive bedt om at afvikle op til fem dages frihed.


Corona kan få betydning for offentligt ansattes ferie

26. marts 2020  | HK Kommunal  | DL

Statsministeren har forlænget nedlukningen af Danmark, og der forhandles om en aftale, som kan betyde, at nogle hjemsendte medarbejdere vil skulle bruge ferie, som de ikke havde planlagt.


Lægesekretær: Tingene udvikler sig fra time til time

26. marts 2020  | HK Kommunal  | DL

På covid-19-modtageafsnittet i Herning har Rikke Harvey og de øvrige lægesekretærer påtaget sig mange nye opgaver i den helt særlige situation.


 Se alle nyheder

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk