Ring til fagforeningen

7011 4545

Torsdag 8.00-17.00
Fredag 8.00-16.00
Lørdag 10.00-12.00 
Søndag 10.00-12.00 
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00

Ring til a-kassen

7010 6789

Torsdag 8.00-17.00
Fredag 8.00-16.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os

Skriv til os

Oplever du tekniske problemer med hjemmesiden ring: 4437 1563 - åben: 6.00-24.00

HK.dk logo

HK Hovedstaden tager Nordsjælland rundt

23. oktober 2014  |  HK Service Hovedstaden Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Der er godt nyt til dig, der bor eller arbejder i Nordsjælland, for i november kommer vi lige forbi en by nær dig.


Nordsjælland

I uge 45 og 46 pakker HK Hovedstaden turbussen og kører Nordsjælland rundt.

– Vi er i tæt dialog med vores medlemmer, og besøger dem løbende på deres arbejdspladser, men i uge 45 og 46 har vi særligt fokus på Nordsjælland og besøger 13 byer”, forklarer faglig konsulent Ilse Hansen fra HK Service Hovedstaden.

- Vi kommer rundt til ca. 500 arbejdspladser og tjekker om medlemmerne er OK. Men det er ikke alle, der har mulighed for at tale med fagforeningen, mens de er på arbejde, og derfor stiller vi også op med en minibus på centrale steder i alle byerne uden for normal arbejdstid. Så får folk mulighed for at komme forbi og få en snak om deres personlige løn- og arbejdsforhold.

- Endelig kan de, som ikke har mulighed for at komme forbi, sende en mail til vores adresse: tjek@hk.dk uddyber Ilse Hansen.

Fyraftensarrangement i Nordsjælland
HK Hovedstaden har året rundt et program, der er tætpakket med arrangementer og kurser til medlemmerne. Huset på Svend Aukens plads er centralt placeret i København, men medlemmer i Nordsjælland får nu også en invitation til et fyraftensforedrag i Hillerød.

Pernille Rosenkrantz-Theil kommer og deler ud af sine professionelle og personlige erfaringer med stress d. 19. november kl. 17.00-19.30 i Frederiksborgcentret.

- Når ca. 12 % af danskerne bliver ramt af arbejdsrelateret stress, er problemet et af HK’s absolutte fokusområder, fortæller faglig Konsulent Irina Frost og fortsætter ”Mange af vores medlemmer oplever at de i en periode, er så belastede på arbejdet, at det udvikler sig til en stress-sygemelding. Det betyder jo også, at de som er tilbage på arbejdspladsen, ofte oplever ekstra arbejdsbyrder og dermed selv kommer i farezonen”.

Alle er velkomne
Ved arrangementet kan både den stressramte selv, eller kollegaer og familie få lejlighed til at reflektere over hvordan man undgår stress, og hvordan man kommer ovenpå, hvis man allerede er berørt af problemet. Det er gratis for medlemmer af HK Hovedstaden at komme til foredraget, og som noget særligt, kan gæster også melde sig til, men da er prisen 120 kr. pr person – tilmelding er nødvendig i alle tilfælde.

- I denne tid åbner vi fagforeningen mere op. HK er primært for vores medlemmer, som betaler for hele apparatet, men når vi ruller fagforeningen ud af huset og laver pop-op-kontor, er alle, der er beskæftigede inden for HK’s område, velkomne til at komme og stille spørgsmål.

– Vi kører naturligvis fortsat kun faglige sager for vores betalende medlemmer, understreger Irina Frost.
Hold øje med din indbakke, når vi annoncerer køreplanen for uge 45 og 46 og tilmeld dig arrangementet med Pernille Rosenkrantz-Theil via HK.dk/aktuelt.

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk