Ring til fagforeningen

7011 4545

Torsdag 8.00-17.00
Fredag 8.00-16.00
Lørdag 10.00-12.00 
Søndag 10.00-12.00 
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00

Ring til a-kassen

7010 6789

Torsdag 8.00-17.00
Fredag 8.00-16.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os

Skriv til os

Oplever du tekniske problemer med hjemmesiden ring: 4437 1563 - åben: 6.00-24.00

HK.dk logo

Fagbevægelsen foreslår task force til byens butiksliv

03. december 2014  |  Østjylland Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Det haster med at få skabt nogle bedre rammer for Silkeborgs handelsliv.

Det haster med at få skabt nogle bedre rammer for Silkeborgs handelsliv. Opfordringen kommer fra Viggo Thinggaard, der er formand for LO Silkeborg-Favrskov og HK Østjylland samt Cliff Præstegaard, sektorformand for HK Handel Østjylland, og den aktuelle baggrund er, at Silkeborg Kommune har givet midtbyens butikker en hjælpende hånd og bevilget gratis parkering i december måned. Mange af butikkerne risikerer i følge handelschef Claus Broe kort at lide butiksdøden, hvis ikke julehandelen retter op på et meget sløjt efterår.

- En måneds fritagelse for p-afgift kan dog langt fra løse den lokale detailhandels udfordringer – og slet ikke på lang sigt, hvor der må forventes endnu større konkurrence om kunderne fra nethandelen og de butikscentre i nabobyerne, der på grund af motorvejens færdiggørelse vil være endnu lettere at køre til for silkeborgenserne, skriver de i et indlæg, der bringes i Midtjyllands Avis mandag.

De foreslår derfor, at der hurtigst muligt nedsættes en lokal task force, som får til opgave at finde frem til, hvordan man i Silkeborg Kommune kan klæde handelslivet allerbedst på til at skulle tackle fremtidens mange og store udfordringer. Task forcen skal ifølge forslaget sammensættes af repræsentanter for dem, det er afgørende at have at have med i en samlet politik for området: Ud over selve handelslivet er det f.eks. kommunen, turismen og arbejdsmarkedets parter.

I indlægget nævner de blandt andet, at man i Silkeborg bør tænke byen, egnen, kulturen og naturen langt mere ind i fremtidens tilbud, og han understreger nødvendigheden af, at der findes gode og samlede løsninger, når de mange store byggeprojekter i midtbyen bliver ført ud i livet. Endelig foreslår de, at der i Silkeborg tages konkrete skridt til at stille det lokale butiksliv bedre i konkurrencen med den stigende nethandel.

Læs indlægget i Midtjyllands Avis

 


Arrangementer
i HK Østjylland


Se hvad der sker

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk