Ring til fagforeningen

7011 4545

Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag 10.00-12.00 
Søndag Lukket
Mandag Lukket
Tirsdag 8.00-17.00

Ring til a-kassen

7010 6789

Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag Lukket
Tirsdag 8.00-17.00

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os

Skriv til os

Oplever du tekniske problemer med hjemmesiden ring: 4437 1563 - åben: 6.00-24.00

Ring til HK Privat lørdag den 11. april

Vi er klar til at svare på spørgsmål om overenskomstforhandlingerne 2020 og coronavirus i relation til dit arbejdsliv. Ring til os lørdag den 11. april mellem kl. 10.00 og 12.00.

Telefon: 7011 4545

HK.dk logo

Elever anviser lingeributik salg af undertøj til herrer

17. december 2014  |  MidtVest  |  Journalist Niels Stoktoft Overgaard Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Fire unge fra handelsskolen i Viborg skal deltage i DM i detailhandel i København. Deres rapport afslører, hvordan forretninger kan øge afsætningen til mænd


Viborg-elever skal til DM i detailhandel

Julie Vejlgaard, Katrine Kvorning,  Belinda Fuglsang Jensen og Heidi Winther Fig skal tilbringe det meste af en uge i København og kæmpe med andre elever fra blandt andet Skive.

Mange mænd besøger lingeributikker i øjeblikket for at finde en julegave til deres kæreste eller kone. Hvorfor så ikke samtidig friste dem til at købe lækkert undertøj til sig selv?

Fire elever fra handelsskolen i Viborg undrer sig over, at lingeributikker typisk højest har et lille afsides hjørne med boxershorts. De tror, forretningerne kunne sælge meget mere mandeundertøj.

Det har de skrevet en rapport om. Den er så velunderbygget, at de fire elever nu skal til Danmarksmesterskaberne i håndværk ("DM i Skills"). Her skal de konkurrere om at blive landets bedste elever i detailhandel.

Butikken følger med i deres arbejde

Belinda Fuglsang Jensen foreslår at udvide sortimentet til mænd.

Belinda Fuglsang Jensen foreslår at udvide sortimentet til mænd.

Katrine Kvorning, 19 år, Julie Bjørndal Vejlgaard, 20, Belinda Fuglsang Jensen, 23, og Heidi Winther Fig, 24, rejser til København tirsdag den 7. januar. I de følgende dage skal de dyste i Bella Center. De tager en messestand med, hvor de viser, hvordan tilbuddene til mænd kan præsenteres.

Eleverne har under opgaven samarbejdet med lingeributikken Change i Viborg. Den er en del af en kæde og har også lidt undertøj til mænd.

- Kæden kunne med fordel udvide sit sortiment til mænd, siger Belinda Fuglsang Jensen. Vi har vist vores rapport til butikken, og de tror også på, at de kunne sælge mere til mænd. De følger meget med i vores arbejde.

Mænd kan bruge meget mere undertøj

Heidi Winther Fig siger, at der faktisk findes meget forskelligt undertøj til mænd.

Heidi Winther Fig siger, at der faktisk findes meget forskelligt undertøj til mænd.

Undertøjsfabrikken JBS i Herning har i øjeblikket stor succes, fordi de bruger fodboldstjernen Ronaldo i deres reklamer. Mindre kan også gøre det, mener Heidi Winther Fig.

- Måske skal de arrangere særlige events for mænd. Måske skal de dreje markedsføringen lidt mere over mod mænd. Der er mange muligheder, siger Heidi Winther Fig.

Mænd skal normalt bruge færre dele underbeklædning end kvinder, der også køber bh'er. Men Heidi Winther Fig siger, at der faktisk findes andre typer undertøj til mænd end shorts. Måske kunne nogle af dem fristes til at gå i smarte undertrøjer eller andet.

Herning- og Skive-elever også med

De fire elever skal i praktik i en virksomhed til sommer. Heidi Winther Fig tænker i første omgang på blomsterdekoratør, men hvis holdet bliver Danmarksmestre, så skal det måske i stedet være lingeri!

Belinda Fuglsang Jensen sporer sig mod dyrehandel. Katrine Kvorning og Julie Bjørndal Vejlgaard har i første omgang tænkt på en kontoruddannelse, men hvis de får succes ved DM, så bliver detailhandel måske mere interessant for dem.

Skive Handelsskole sender også elever til DM i detailhandel. Desuden deltager elever fra Herningsholm Erhvervsskole i DM for mediegrafikere. Følg med i konkurrencen her hos HK MidtVest.

Elev Fremtidens talenter

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk