HK.dk logo

Tina og Hanne er hinandens bedste kolleger

17. september 2015  |  MidtVest  | 

Når det brænder på, kan Hanne Davidsen Christensen og kollegaen Tina Holk Bank regne med hinanden, og nu har Hanne nomineret Tina til Danmarks Bedste Kollega.

Hanne Davidsen Christensen fortæller, at hun i februar 2014 kom til Alkjærskolen i Ringkøbing, hvor Tina Holk Bank havde været skolesekretær siden januar 2009.

Hanne havde tidligere været beskæftiget med kontorarbejde hos Ungdomsgården. Men da den blev lagt sammen med SFO'en Spiren på Alkjærskolen og blev til Alkjær Fritid, fik hun til opgave at tage sig af forefaldende arbejde på skolens kontor.

Fra start oplevede Hanne Davidsen Christensen Tina Holk Bank som utrolig hjælpsom og favnende. Ikke bare over for Hanne men over for alle sine kolleger.


Hanne ikke i tvivl

Tina Holk Bank og Hanne Davidsen Christensen.

Da Hanne Davidsen Christensen (til højre) kom til Alkjærskolen, oplevede hun Tina Holk Bank som utrolig hjælpsom og favnende, og nu har Hanne nomineret Tina til Danmarks Bedste Kollega.

- Da jeg kom som ny, var Tina på pletten og hjalp mig og satte mig ind i de - for mig - nye systemer. Også selv om jeg måtte spørge flere gange. Jeg fik ansvaret for varelageret, som i begyndelsen var ret uoverskueligt. Tina gik med, og vi fik sammen et overblik - noterede alt ned, forklarer 64-årige Hanne og fortsætter:

- Tina er uovertruffen til budgetter og har det fulde overblik over vores personale og skolens økonomi. Er der personalefest, er Tina på pletten, bestiller mad og køber ind til borddækning, som hun også tager ansvar for. Tina er den, der tjekker igen og igen.

- Tina er meget engageret i sit arbejde på skolen og i sine kollegers og børnenes ve og vel. Kommer et sygt barn ind på kontoret, er Tina meget opmærksom og nærværende og hjælper med eventuelt koldt omslag eller opringning til forældrene. Hun giver gerne et kram til en kollega, der har det lidt svært, og har en kollega fødselsdag i en weekend, kan vedkommende være sikker på, at der kommer en lykønsknings-sms fra Tina, beretter Hanne.

Da hun hørte om HK’s konkurrence Danmarks Bedste Kollega, var Hanne derfor ikke i tvivl om, at hun skulle nominere Tina.

Tina rørt over nomineringen

- Jeg blev fuldstændig rørt over at blive nomineret. Det er et skulderklap, og det gør mig glad, at Hanne synes, at jeg er god at arbejde sammen med, fortæller Tina Holk Bank, 47 år.

- Det er bestemt gengældt. Jeg kunne sige det samme om Hanne, som hun har sagt om mig. Det betyder meget – både socialt og fagligt – at du har en god kollega at snakke med tingene om. Jeg har tidligere siddet alene på kontoret, og det er dejligt at have én at sparre med. Vi er gode til at hjælpe hinanden, og når det presser på, kan vi altid regne med hinanden, siger Tina.

Nomineringen af kolleger til Danmarks Bedste Kollega fortsætter indtil søndag 4. oktober, og vinderen af konkurrencen bliver kåret ved et stort awardshow i Cirkusbygningen i København tirsdag 17. november.

Vinderen bliver ikke kun den store ære rigere. Vedkommende får mulighed for at dele glæden og præmien med sine kolleger med et arrangement til en værdi på op til 25.000 kr. - for ingen bliver Danmarks Bedste Kollega uden at have gode kolleger omkring sig.

Se mere om konkurrencen.

HK-medlemmer

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Find vores åbningstider og adresser


Find HK MidtVest

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Brug for HK?

Ring til os

HK's fagforening: 7011 4545

Åbningstid: Lukket for i dag

HK's a-kasse: 7010 6789

Åbningstid: Lukket for i dag

Skriv til os

Brug formularen her, så får du hurtigt svar.

SKRIV TIL OS

Følg os på Facebook

Få tips til dit arbejdsmiljø, viden om arbejdsmarkedet, karriereudvikling samt kontante medlemsfordele

Følg os

Tekniske problemer

Ved tekniske problemer på hjemmesiden, ring til 4437 1563. Åbent 6.00-24.00.

Brug for HK?

Skriv til os

Brug formularen her, så får du hurtigt svar.

SKRIV TIL OS

Følg os på Facebook

Få tips til dit arbejdsmiljø, viden om arbejdsmarkedet, karriereudvikling samt kontante medlemsfordele

Følg os

Ring til os

Fagforeningen: Mandag til torsdag kl. 8.00-17.00. Fredag kl. 8.00-16.00. A-kassen: Mandag og onsdag: 08.00-17.00 Tirsdag og torsdag: 08.00-12.00 Fredag: 08.00-16.00

HK's fagforening: 7011 4545

HK's a-kasse: 7010 6789

Tekniske problemer

Ved tekniske problemer på hjemmesiden, ring til 4437 1563. Åbent 6.00-24.00.

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk