HK.dk logo

Hallo hallo: find en ny medarbejder via hk

06. oktober 2015 Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Senere på måneden kontakter vi arbejdspladser i landsdelen for at fortælle om jobformidling via HK Jobbørs. Læg dit CV på HK’s Jobportal, så er det måske dig, der bliver matchet med et godt job.


Små hjælpere, kontrakt

Arbejdsgivere kan ringe til HK, når de er på jagt efter en ny medarbejder til kontoret, butikken, IT, laboratoriet, grafisk afdeling, receptionen, salgsafdelingen eller nogle af alle de andre funktioner, som HK’ere varetager. 

På den måde sikrer arbejdsgiveren sig, at det er både kvalificerede og motiverede kandidater, der kommer til samtale, og man skal ikke gennem en stor bunke ansøgninger. Det sparer kostbar tid ude i virksomheden. 
Det giver også HK-medlemmer nyt job

Læs om Anja og Helle fra Kibæk Presenning, som fandt hinanden via HK Jobbørs

Vi har mange dygtige medlemmer i HK, og vil hjælper gerne arbejdsgiverne med at få kontakt til dem. Konceptet, som hedder HK Jobbørs, blev lanceret tidligere på året, og det er i øvrigt ganske gratis for arbejdsgiverne at bruge.

Sidst i oktober vil HK MidtVest med en fokuseret indsats udbrede kendskabet til jobbørsen hos de midt- og vestjyske arbejdsgivere. Skal vi kontakte din arbejdsplads? Så skriv til os.

Det er jobformidler Hanne Lund-Nielsen, der står for det praktiske arbejde med formidlingen:

-    - Når arbejdsgiveren kontakter mig, så får jeg at vide, hvad den nye medarbejder skal kunne, og hvor mange kandidater, man ønsker til samtale. Jeg søger i vores Jobportal og tager kontakt til relevante kandidater, hører om de er motiverede for jobbet, og aftaler det videre forløb, fortæller hun.

Vil du gerne matches med et job?

Uanset om du er ledig eller bare gerne vil skifte dit nuværende job ud med et nyt, kan du lægge dit CV i HK’s Jobportal. Så kontakter jobformidleren dig, hvis dine kvalifikationer matcher et ledigt job. Din nuværende arbejdsgiver kan i øvrigt ikke se, at du er på jobjagt.

På det offentlige område gælder særlige regler for, hvordan stillinger skal slås op. Det betyder, at HK Jobbørs formidler jobs på op til et års varighed i det offentlige.  På det private arbejdsmarked - svarende til HK-sektorer Handel og Privat - formidler vi både tidsbegrænseder og almindelige faste, job.

Lær nyt!
ta' et kursus, når du har tid - også hjemme i sofaen


Se vores Online-kurser

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk