HK.dk logo

Tegn din arbejdsplads og forstå den

06. oktober 2015  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Du får værktøjer til at bryde tankemønstre og styrke den visuelle kommunikation med kolleger og kunder, når kunstneren Kasper Heron Købke gæster HK MidtVest.

Kasper Heron Købke besøger HK MidtVest i Viborg med arrangementet ”Tegn arbejdspladsen, og du forstår arbejdspladsen” 10. november kl. 19. Her vil han inddrage deltagerne i diverse tegneøvelser og -teknikker, som de efterfølgende kan anvende i deres daglige arbejde. 
Kasper Heron Købke påstår, at han kan lære alle at tegne på fem minutter og derved øge produktiviteten og formindske interne og eksterne misforståelser ved at implementere den visuelle kommunikation på arbejdspladsen i samspillet mellem kolleger og kunder. 
- Langt de fleste husker visuelt, i billeder, og derfor skal vi se tegningen som det fjerde kommunikations- og formidlingsværktøj på lige fod med tale, betoning og kropssprog, forklarer han.

Mere end streger på papir

Kasper Heron Købke

- Det handler ikke om, hvad du tegner men, at du tegner. For igennem tegningen kan du opnå en stor fordybelse, en stor koncentration og en større forståelse ved en given problemstilling, forklarer Kasper Heron Købke.

Tegning er ifølge Kasper Heron Købke meget mere end streger på et stykke papir. 
- Det handler ikke om, hvad du tegner men, at du tegner. For igennem tegningen kan du opnå en stor fordybelse, en stor koncentration og en større forståelse ved en given problemstilling, forklarer han.
Tegning styrker således den visuelle forståelse og evnen til at tænke ud af boksen og derved nå frem til de bedste løsninger. Det bakkes op af forskning fra Plymouth University i Storbritannien, som viser, at det forbedrer koncentrationen og hukommelsen at tegne kruseduller.

Autodidakt kunstner

Kasper Heron Købke tegner som autodidakt og anerkendt kunstner ekstremt foto-realistiske og store værker.
Han blev kåret til Årets Kunsttalent 2010 i Danmark og har afholdt soloudstilling på Art Copenhagen 2010 i Forum og tegnet værker, der hænger i blandt andet Schweiz, Norge, Holland og Washington DC.
Kasper Heron Købkes bidrag til Elephant Parade i 2011 blev bortauktioneret i top fem af de i alt 103 kunst-elefanter. Samme år var dokumentarfilmen ‘Drawings from the Desert’ en integreret del af Louisianas LIVING-udstilling - en dokumentarfilm, der fulgte Købkes udfordrende tegneproces på Burning Man i Nevadas ørken.

HK-medlemmer Medlemsfordele

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Sammen er du stærkere. 
det gælder også gode tilbud. 


Tjek dem her

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk