HK.dk logo

Skal efterårsferien bruges på naturvidenskab?

08. oktober 2015  |  DL-F Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Opleves naturvidenskab bedst i levende live, så er her et par ideer til museumsbesøg, hvor du kan blive klogere – også i din fritid. Dansk Laborant-Forening har fundet et udpluk af de måske mindre kendte steder i landet.

Danmarks Tekniske Museum i Helsingør har som formål at dokumentere og formidle udviklingen i naturvidenskab, teknik og industri samt herunder luftfart i det danske samfund. Læs mere på: tekniskmuseum.dk.

Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum er et statsligt museum i Hørsholm og består overvejende af jagtredskaber, stammer, frø og vedprøver af træer dyrket i Danmark. I samlingen indgår også udstoppede fugle og pattedyr og bl.a. verdens ældste udstoppede kronhjort. Læs mere på: jagtskov.dk.

Medicinsk Museion i København er en udstilling i det oprindelige Kongelige Kirurgiske Akademi. Her udstiller Medicinsk Museion og holder arrangementer og events om den medicinske kulturarv. Læs mere på: museion.ku.dk.

Naturhistorisk Museum i Aarhus og på Mols har til formål at fremme naturhistorisk forskning og sprede kendskab til videnskabens resultater på dette område. Læs mere på: naturhistoriskmuseum.dk.

Science Museerne er en del af hovedområdet Science and Technology ved Aarhus Universitet. Science Museerne omfatter Steno Museet og Herbariet i Universitetsparken, Væksthusene i Botanisk Have samt Ole Rømer-Observatoriet i Højbjerg. Læs mere på: sciencemuseerne.dk.

Zoologisk Museum i København er et nationalt museum for zoologi og del af et institut under Københavns Universitet. Læs mere på: zoologi.snm.ku.dk.

God naturvidenskabelig efterårsferie til alle.Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk