HK.dk logo

25 år som TR: Det har været det hele værd

19. oktober 2015  |  Østjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Julie Brink har været tillidsrepræsentant for HK’erne hos Midtjyske Medier i 25 år. Og hun har tænkt sig at blive ved længe endnu.

25 år som TR: Det har været det hele værd

Julie Brink har været tillidsrepræsentant for HK-Klubben Midtjyske Medier Øst i 25 år.

 

En buket blomster og en lille gave ligger på bordet foran Julie Brink. Med et stort smil og et stolt udtryk i øjnene, åbner hun pakken.

- Det er rigtig dejligt at blive anerkendt for mit arbejde som tillidsrepræsentant. Der har været perioder, hvor det har været rigtig hårdt. Men det har også været rigtig sjovt, siger Julie Brink.

Aarhus Stiftstidende og Randers Amtsavis har i perioder været gennem massive nedskæringer og omstruktureringer i de 25 år, Julie Brink har skrevet TR på sit CV. Det har skabt travlhed for tillidsrepræsentanten.

- Jeg synes selv, at jeg har været med til at lave nogle gode aftaler for kollegaerne. Men min største sejr er nok, at vi har fået skabt et sammenhold på tværs af faggrupperne. I vores branche, er det ikke en selvfølge. Men det er faktisk lykkedes os at stå sammen, siger hun.

At kollegaerne sætter pris på hendes faglige arbejde, har hun, i bogstaveligste forstand, fået bevis for.

- Vi har en ”Godt gået” pris, som uddeles en gang om året. Jeg har været indstillet til den hvert år, siden vi indførte den. Men som formand for pris-komitéen, har jeg aldrig modtaget den. I år blev jeg dog sendt uden for døren, da modtageren skulle vælges, og de valgte så mig, griner hun.


Jeg er både stærk og sej

Julie Brink fik prisen for at være ”stærk og sej”. Og sådan betragter hun også sig selv.

- HK’erne er jo traditionelt de ”pæne piger”. Men skal man have succes som TR, så skal man være stærk og sej. Jeg har altid vidst meget om tingene og gået målrettet efter resultater. Hvis succes er, at ledelsen til tider er træt af en, så må jeg nok sige, at jeg har haft succes, siger hun.

Men for Julie Brink, har det ikke kun handlet om at være stærk og sej.

- Som tillidsrepræsentant skal man huske, at det er mennesker, man har med at gøre, siger hun med en bestemt og sikker tone, der får de øvrige omkring bordet til at nikke og smile.

Aarhus Stiftstidende og Randers Amtsavis har netop fået nye ejere og derfor kan medarbejderne se frem til endnu en runde med omstruktureringer. Det får nogle til at sukke. Men det får ikke Julie Brink til at overveje at indstille karrieren som TR.

- Nye ejere? Så bliver jeg!   

Tillidsrepræsentant

FLERE LOKALE
NYHEDER fra østjylland


LÆS DEM HER

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk