HK.dk logo

Ung energi – uden anarki

19. oktober 2015  |  Midt Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Unge-netværket i HK Midt har succes med en uformel netværksform, der giver ung energi – uden anarki. Den gode energi har de med sig ind i resten af HK Midt og med ud til andre medlemmer.

Det er fedt, det her...

Hverken Camilla Banke Rasmussen, ungdomskonsulent i HK Midt, og Jon Henningsen, formand for ungdomsarbejdet i HK Midt, er i tvivl om, hvad det giver dem personligt at engagere sig i unge-netværket i HK Midt:

   - Jeg tænker egentlig hver eneste gang, jeg har været til møde, at ”…det var en god dag med et konstruktivt møde, hvor der var fuld power på”, siger Camilla og giver ordet videre til Jon, der er lige så positiv:

   - Vi holdt på et tidspunkt en udviklingsweekend på Langeland, hvor hele gruppen var samlet. Jeg kan huske, at jeg tog hjem fra weekenden og tænkte ”…det er fedt, det her”. Og noget af det fede er netop vores lidt ”mærkelige” måde at organisere os på i forhold til resten af organisationen. Vi bliver tit spurgt ”…skal I ikke have en bestyrelse?”. Svaret er, at det overhovedet ikke er på tale. Vi har mere held med et løst hierarki, der ikke bliver til anarki, fortæller han om den mere uformelle og netværksbaserede arbejdsform, der tiltaler de unge medlemmer.

   - Medlemmerne af gruppen er her ikke for egen vindings skyld. Vi arbejder i stedet som et team med en fælles sag, og vi fornemmer, at når vi arbejder med arbejdsgrupper frem for bestyrelser, så giver det i højere grad de unge deltagere mulighed for at arbejde med det, de har lyst til.

Arbejder for en fælles sag

HK Ungdom Midt 2015

Et øjebliksbillede af de aktive i HK Ungdom Midt pr. 1. maj 2015. Her var missionen at udbrede budskabet: Du behøver ikke en dårlig undskyldning for at melde dig syg fra job.

- Under alle vores aktiviteter er der en fælles sag, nemlig at vi alle gerne vil gøre en indsats og forskel for unge. For eksempel med synlighed omkring 1. maj og en aktivitet som Jobpatruljen, som vi er meget engagerede i. Det er gode eksempler på, hvordan vi arbejder for vores sag, der altid er medlemmet. Vi vil gerne hjælpe og bevise over for vores unge medlemmer, at det er en god idé, at vi er her, siger Camilla og Jon, inden de runder af:

   - Fordi vi er synlige, bliver vi en aktiv del af hele HK, hvilket er en fed følelse. Det motiverer os, at vi også er vigtige for HK. se alle de fordele 
du kan få glæde
af som hk-medlem 


HK Medlemsfordele

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre

Læs mere

Gode kolleger gør
arbejdsdagen bedre


Læs mere

Få tips, tricks, nyheder og hør om kommende arrangementer:


HK Midts Facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Anmeld indlæg / kommentar

Skriv årsagen til din anmeldelse nedenfor

Annuller

Din anmeldelse er blevet indsendt

Tak for din hjælp.

Vi kigger på den og fjerner indlægget/kommentaren hvis vi finder det nødvendigt.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk